Η μεγαλύτερη προσφορά ζωής από Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Πρέβεζας (video)

Ημερομηνία:

Καλεσμένοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτη στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93, η Κατερίνα Αραβανή, διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας και ο Μιχάλης Γεωργατζής διασώστης στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας, προκειμένου να μιλήσουν για την σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ”ΟΑΣΗ” στην Πρέβεζα με σκοπό την ενημέρωση και την δωρεάν εκπαίδευση πολιτών στις πρώτες βοήθειες.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη προσφορά ζωής που γίνεται από κοινού σε συνεργασία του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας, διοργανώνουν κοινή εκδήλωση το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας “Όαση”.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εκπαιδευτούν ΔΩΡΕΑΝ  οι πολίτες πως να σώσουν έναν άνθρωπο που έπαθε καρδιακή ανακοπή χρησιμοποιώντας αυτόματο απινιδωτή.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση

Κατερίνα Αραβανή

Αιρετή αντιπρόσωπος της ΕΝΕ

Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Γεν. Νοσοκομείο Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...