Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 6:18

Η μεγαλύτερη προσφορά ζωής από Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Πρέβεζας (video)

Καλεσμένοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτη στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93, η Κατερίνα Αραβανή, διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας και ο Μιχάλης Γεωργατζής διασώστης στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας, προκειμένου να μιλήσουν για την σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ”ΟΑΣΗ” στην Πρέβεζα με σκοπό την ενημέρωση και την δωρεάν εκπαίδευση πολιτών στις πρώτες βοήθειες.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη προσφορά ζωής που γίνεται από κοινού σε συνεργασία του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας, διοργανώνουν κοινή εκδήλωση το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας “Όαση”.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εκπαιδευτούν ΔΩΡΕΑΝ  οι πολίτες πως να σώσουν έναν άνθρωπο που έπαθε καρδιακή ανακοπή χρησιμοποιώντας αυτόματο απινιδωτή.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση

Κατερίνα Αραβανή

Αιρετή αντιπρόσωπος της ΕΝΕ

Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Γεν. Νοσοκομείο Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Νέος Πρόεδρος στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας ο Θεόδωρος Βενετικίδης

Επόμενο Άρθρο

Εκλογές 25 Ιουνίου: Με δυναμισμό και ενθουσιασμό συνεχίζει τις δράσεις της η ΔΕΕΠ Πρέβεζας 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κατερίνα Αραβανή δίνει την δική της απάντηση στους επικριτές της…

Η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας κα. Κατερίνα Αραβανή, […]