Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 18:59

Η διοίκηση του ΤΕΕ Ηπείρου για το φορολογικό νομοσχέδιο

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ του Τμήματος Ηπείρου διαφωνεί και αντιτίθεται στις περισσότερες διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και ιδίως στις διατάξεις περί τεκμαρτής φορολόγησης των μικρών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Διαφωνεί στην εισαγωγή οριζόντιων ρυθμίσεων με φορολόγηση τεκμαρτών εισοδημάτων, δηλ. εισοδημάτων που δεν έχουν αποκτηθεί, σε εποχή που πλέον μέσω των ηλεκτρονικών πλατφόρμων του ΤΕΕ εξακριβώνεται πλήρως το πραγματικό εισόδημα του κάθε αυτοαπασχολούμενου.

Για αυτό το λόγο θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου 2023, που θα πραγματοποιηθούν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στις 10.30 το πρωί,, μαζί με την πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών της χώρας.

Συμπράττουμε ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο μαζί με τους εκπροσώπους των επιστημονικών συλλόγων και των φορέων εκπροσώπησης των επαγγελματιών.

Καλούμε τους μηχανικούς σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και τους επιστημονικούς φορείς σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επόμενα βήματα.

Προηγούμενο Άρθρο

Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Νέα κακοκαιρία από την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή

Επόμενο Άρθρο

ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Η πρώτη μονάδα βιοαερίου στην Ελλάδα που πιστοποιείται με ISO 9001 και ISO 14001

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...