Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 - 7:17

Η Γ΄ τάξη του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας επισκέπτεται το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας στο πλαίσιο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ομαλής Μετάβασης

Στο πλαίσιο του θεματικού άξονα της αποτροπής της σχολικής διαρροής σε συνδυασμό με την ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα (Λύκειο), καθώς και στα πλαίσια επαγγελματικού προσανατολισμού οι ακόλουθοι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας, 1) κος Καραγιάννης Θεοδόσης, Μαθηματικός, Συντονιστής, 2) κα Πίπερη Γεωργία, καθηγήτρια Οικονομίας, 3) κα Κατωγιάννη Μαρία, καθηγήτρια Πληροφορικής και 4) κα Πλακοπίτη Αναστασία, Φιλόλογος, που ανέλαβαν τη συγκεκριμένη δράση, συνοδεύοντας την Γ’  τάξη, επισκέφτηκαν το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας την Παρασκευή 2 Μαΐου.

Η Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας, κα Παπαμιχαήλ Σοφία,  υποδέχτηκε και ενημέρωσε τους μαθητές αναλυτικά σχετικά με τον κύκλο των κατευθύνσεων, τις επαγγελματικές τους προοπτικές, το πρόγραμμα σπουδών και την επιστημονική σκέψη, όπως και την κριτική ικανότητα που αποκομίζεται στην συγκεκριμένη βαθμίδα. Ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές του γυμνασίου που πλέον αρχίζουν να εισέρχονται σε πιο αφαιρετικά και σύνθετα επίπεδα κριτικής προσέγγισης των γνωστικών αντικειμένων.

Προηγούμενο Άρθρο

Η ΔΕΕΠ Πρέβεζας για το γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας για τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...