Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 3:35

Η ανθρωπιά “εν τη ενώσει” στην κοινή αιμοδοσία Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα

Τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό ένωσαν σήμερα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών ευπαθών ομάδων, εθελοντών, φίλων και ιατρών “Μαζί” Πρέβεζας, τον Σύλλογο Αγίου Θωμά, τον Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος Ν.Πρέβεζας “Δύναμη”, τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο TaeKwonDo “‘Ευκλέας” Πρέβεζας, την Χορωδία “Ηχοχρώματα” το “Δίκτυο Νέων Ηπείρου” και την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ Πρέβεζας) διοργανώνοντας κοινή εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του ΚΗΦΗ. Η προσπάθεια ήταν αφιερωμένη στην μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου το οποίο πλέον λειτουργεί στο ΚΗΦΗ μετά από σχετική παραχώρηση του Δήμου Πρέβεζας.

Τους Συλλόγους και τους αιμοδότες ευχαρίστησε θερμά ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος επισκέφθηκε το χώρο της αιμοδοσίας υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να διατηρήσουμε όλοι την ανθρωπιά μας και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στο συνάνθρωπο. Τις ευχαριστίες της προς διοργανωτές και συμμετέχοντες απεύθυνε και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αθηνά Κωνσταντάκη, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας τόνισε ότι η συλλογική αυτή προσπάθεια έδωσε ένα μήνυμα για το πως πρέπει να κινείται η κοινωνία μας σε τέτοιες καταστάσεις.

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε όλους τους Συλλόγους που “αγκάλιασαν” την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον Σύλλογο του Αγίου Θωμά για τη δυναμική συμμετοχή του, υπογραμμίζοντας ότι ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει με το δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Άρτα

Επόμενο Άρθρο

Σε εθελοντική αιμοδοσία καλεί πολίτες και φορείς ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...