Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 13:03

Η ”Ανάπτυξη Τώρα” παραιτήθηκε από τις επιτροπές του Δήμου

Η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικές, με την απόφαση 2377/2022, τις διατάξεις των νόμων 4623/2019 και 4625/2019 με τις οποίες θεσπίσθηκαν αλλαγές στον τρόπο συγκρότησης της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής των δήμων, αποτελεί δικαίωση της πολιτικής στάσης και της συνεπούς στάσης που επέδειξε στο Δήμο Πρέβεζας η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”, σχετικά με τον “νόμο Θεοδωρικάκου” στην αυτοδιοίκηση.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” δεν μπορεί να έχει  συμμετοχή   σε μία αντισυνταγματική -εκ του αποτελέσματος- κατεύθυνση,  ένα συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης και εξουσίας, μακριά από την ουσία της ψήφου των δημοτών και της εκλογικής δυναμικής των παρατάξεων που εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι υπέρ της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση, υπέρ των συνεργασιών και του δημοκρατικού διαλόγου στο δημοτικό συμβούλιο και τις επιτροπές του Δήμου και υπέρ των συγκλίσεων στην πράξη και όχι στα λόγια.

Για όλους τους παραπάνω λόγους υποβάλουμε σήμερα την παραίτησή μας από τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των επιτροπών της οικονομικής επιτροπής και της ποιότητας ζωής.

ΝΤΟΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Πρέβεζα, 15 Δεκεμβρίου 2022

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (18 Δεκ.- 24 Δεκ. 2022)

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρού: Εγκαίνια έκθεσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...