Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023, 2:23

Η Ανάπτυξη Τώρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η ανεξάρτητη παράταξη του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”, σήμερα 8 Μαρτίου 2021, τιμά με σεβασμό την ημέρα μνήμης των διαχρονικών αγώνων των γυναικών σε όλο των κόσμο.

Γιαγιά, μητέρα, σύζυγος, αδελφή, κόρη, εργαζόμενη, επαγγελματίας, αγωνίστρια της ζωής. Όποιον ρόλο κι αν αναλαμβάνει στην κοινωνική ζωή η γυναίκα παλεύει καθημερινά για ένα μέλλον με ουσιαστική ισότητα των φύλων και πλήρη χειραφέτηση. Για έναν πιο δίκαιο κόσμο.

Τον τελευταίο καιρό με αφορμή την πρώτη καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, η ελληνική κοινωνία έχει γίνει μάρτυρας μειωτικών και εγκληματικών συμπεριφορών απέναντι στις γυναίκες.

Ως δημοτική παράταξη η “Ανάπτυξη Τώρα” διακηρύσσει την πάγια θέση της για την ισότητα των δύο φύλων, την κατάργηση των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα, την άρση των κοινωνικών αποκλεισμών.

Διακηρύσσει επίσης την πάγια θέση της για την εξάλειψη φαινομένων άσκησης ψυχολογικής βίας σε γυναίκες σε εργασιακούς χώρους από άτομα που κάθονται σε “καρέκλες εξουσίας”, εκμεταλλευόμενα τη θέση τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

                           ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ            ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΤΟΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          ΣΤΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ           ΛΟΥΦΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Από αύριο νέα βεβαίωση μετακίνησης για όλους τους εργαζομένους και επαγγελματίες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...