Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 17:50

Η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στην έκθεση PHILOXENIA

Πάντα μπροστά στις τουριστικές εξελίξεις η Ένωση Ξενοδόχων εδώ και πάρα πολλά χρόνια συνεχίζει με Εξωστρέφεια, Όραμα, Στρατηγική και Στόχους.

Η Ένωση στην τουριστική έκθεση Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Χαλκίδη Πολύκαρπο, τον γραμματέα της Παναγιώτη Γκιοσά και αρκετά από τα μέλη της.

Να αναφέρουμε φέτος υποστηρίζοντας το οργανωμένο και εκσυγχρονισμένο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου όπου θεματολογία είχε το καταγάλανο παραλιακό μέτωπο από Πρέβεζα έως Σύβοτα, ενθουσιάζοντας όλους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στο περίπτερο.

Τα πολύ σημαντικά B2B έγιναν από την Ένωση στο περίπτερο της Περιφέρειας όπου και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων συμφωνήθηκε να δοθούν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας των tour operators σε όλα τα μέλη των δύο Ενώσεων.

Εκπροσωπώντας την Ένωση ο Πρόεδρος της Χαλκίδης Πολύκαρπος, βρέθηκε στην ετήσια Γενική Συνέλευση των Προέδρων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων(Π.Ο.Ξ.) όπου είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Κυβέρνησης όπως τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη, την Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κα. Άντζελα Γκερέκου, τον Διοικητή ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη και σε ένα πλαίσιο γόνιμης και ουσιαστικής συζήτησης δόθηκαν από τις δύο πλευρές υποσχέσεις για στενή συνεργασία μεταξύ Ένωσης και Υπουργείων για την βελτίωση και εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού της Πρέβεζας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ως Ένωση, η επικοινωνιακή πολιτική και οι δημόσιες σχέσεις είναι το δυνατότερο χαρτί για την εξέλιξη ενός Νομού και όχι μόνο.

Ως Ένωση με συντεταγμένες δυνάμεις το επόμενο διάστημα, θα έχουμε συνεχώς συναντήσεις σε όλα τα επίπεδα, για να λύσουμε ζητήματα και θέματα υποδομών και προβολής που απασχολούν τον τόπο μας.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ηπείρου για τον χώρο του περιπτέρου που διέθεσε στην Ένωση, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, την Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας κα. Ιουλία Μαρκούλα,όπως επίσης και την Ειδική Σύμβουλο Τουρισμού της Ηπείρου κα. Αρετή Στασινού.

Με Τιμή
Το Δ.Σ.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξετάσεις κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας στις 26 Νοεμβρίου στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Κατατέθηκε η Μηνυτήρια Αναφορά για το έγκλημα στον Λούρο Γιάννενα – Κακαβιά το συντομότερο το καλοκαίρι του 2024

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...