Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 14:59

Ζαλίζουν ευχάριστα οι αριθμοί συμμετοχών στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας-“Έλα κι εσύ”

Ώρες απομένουν για την μεγαλύτερη με Άρματα Αποκριάτικη παρέλαση στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο.  Στους χώρους κατασκευής αρμάτων επικρατεί πανικός και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για τη φαντασμαγορική παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου που ξεκινά ώρα 19.00 από τη Λ.Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ) και τερματίζει στην πλατεία Ανδρούτσου.

Οι αριθμοί συμμετοχών στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ζαλίζουν και προκαλούν έναν τρόπο τινά… ευχάριστο “Ίλιγγο” στους διοργανωτές, όμως δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, αφού οι διοργανωτές, θέλουν ακόμα και τις τελευταίες ώρες, ο αριθμός των συμμετοχών να γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Προς αυτή την κατεύθυνση τις τελευταίες ώρες το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας καλεί όλο τον κόσμο να μη λείψει από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Να ενταχθεί στα Γκρουπ που ακόμα ράβουν στολές μέχρι και την τελευταία στιγμή ή να φορέσει ο καθένας ή ή καθεμία, μόνος, μόνη ή με τις παρέες τους και να έρθει να παρελάσει με τις αυτοσχέδιες Καρναβαλικές ομάδες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Το ίδιο ισχύει και για τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες που έρχονται για χάρη του Καρναβαλικού Κομιτάτου στην Πρέβεζα.

Φίλες και φίλοι η φετινή μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας θα αποτελέσει μια εκτόξευση χαράς στα μονοπάτια της φαντασίας, του κεφιού, του ξεφαντώματος και της πολυχρωμίας. Θα φωτιστούν τα σώματα και οι ψυχές και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλουμε αυτά που μας απασχολούν στην άκρη και να δώσουμε χαρά στον εαυτό μας κι αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν. Για σας της τελευταίας στιγμής υπάρχουν ακόμη γκρουπ που μπορούν να εντάξουν κόσμο, ενταχθείτε αμέσως και ζήστε μια μοναδική εμπειρία στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που είναι μοναδικό σαν δακτυλικό αποτύπωμα. Για σας που δεν προλαβαίνετε ή δεν επιθυμείτε να ενταχθείτε σε κάποιο Γκρουπ, φορέστε όποια αποκριάτικη στολή έχετε ή θέλετε και ελάτε να παρελάσετε μαζί μας!

Φίλε Επισκέπτη, φίλη Επισκέπτρια από όπου κι αν έρχεσαι στην αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου για να απολαύσεις το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο, μπορείς φορώντας μια οποιαδήποτε Αποκριάτικη στολή έχεις ή θέλεις και να έρθεις να παρελάσεις ελεύθερα μαζί μας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Η πιο ελεύθερη γιορτή σε προκαλεί και σε προσκαλεί, ζήσε την με τη ψυχή σου!

Προηγούμενο Άρθρο

Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πρέβεζας οι πανελλήνιες διοργανώσεις Μπόουλινγκ της Δ’ Περιφέρειας

Επόμενο Άρθρο

Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ. – Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...