Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 14:33

Ευχαριστήριο του Α.Γ Σ Καλλισθένης για τη συμμετοχή του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

“Με ιδιαίτερη τιμή ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλλισθένης συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθη 18-19 Νοεμβρίου 2021 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην κατηγορία 8-10 με αξιόλογη παρουσία λαμβάνοντας υπόψη το πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού από συλλόγους από όλο τον κόσμο.

Τα κορίτσια μας κατάφεραν ωστόσο να προκριθούν στην επόμενη φάση, στην πρώτη παρουσία τους στο διαγωνισμό. Ο ΑΓΣ Καλλισθένης ήταν μια από τις 3 ελληνικές ομάδες – αντιπροσώπους της Ελλάδας (μαζί με ΑΕ Μυκόνου και ΓΕΛ Λάρισας). Ως Σύλλογος θεωρούμε πολύ σημαντικό να ακούγεται το όνομα της Ελλάδας αλλά και της Πρέβεζας δίπλα από το όνομα του Συλλόγου μας, ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται με θετικές κριτικές.

Ως αθλητικό σωματείο της Πρέβεζας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πρέβεζας για τη στήριξη του καθώς επίσης και όλους όσους στήριξαν τη συμμετοχή μας αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των αθλητριών μας για το υπέροχο κλίμα που δημιούργησαν και τη συνεχή στήριξη στα κορίτσια μας. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις προπονήτριες του Συλλόγου κ. Χόϊκα Λίνα και Ναστούλη Κασσιανή για το χρόνο που έχουν αφιερώσει για να την προετοιμασία των αθλητριών μας αλλά κυρίως στα ίδια τα κορίτσια μας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Πάρα τα μόλις 2 χρόνια από τη δημιουργία του Συλλόγου μας, μετράμε ήδη παρουσίες σε 2 πανελλήνια και 1 παγκόσμιο πρωτάθλημα μολονότι οι συνθήκες δεν ήταν και οι πιο ευνοϊκές. Η αγάπη μας όμως για τον αθλητισμό μας δίνει την ώθηση να συνεχίζουμε δυναμικά και με αγάπη αυτό που κάνουμε. ”

Εκ του ΔΣ του ΑΓΣ

Προηγούμενο Άρθρο

“Νοιάζομαι και δρω για τους άλλους” – Δράση κοινωνικής αλληλεγγύης από το 2ο Λύκειο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τοποθετήθηκαν οι αποθηκευτικοί χώροι στο Σκοπευτήριο του Δήμου Ζηρού και σύντομα ξεκινά η λειτουργία του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...