Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 12:11

Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Πρέβεζας – Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Βυζαντινών Μελετών Ν. Πρεβέζης κ. Ευάγγελος Κατσίμπρας και Άρχων Δεκουτάτος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην έδρα της Μητέρας Εκκλησίας, το ένδοξο και μαρτυρικό Φανάρι από τις 10 έως 15 Μαρτίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του συναντήθηκε και είχε συνεργασία με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Στη συνάντηση που έγινε συζητήθηκαν θέματα της Εταιρείας Βυζαντινών Μελετών Ν. Πρεβέζης, καθώς η Εταιρεία ιδρύθηκε μετά την έγκριση και ευλογία του Παναγιοτάτου. Συζητήθηκε επίσης η επικείμενη πατριαρχική επίσκεψη στις Ιερές Μητροπόλεις Λευκάδος και Ιθάκης, Νικοπόλεως και Πρεβέζης και Άρτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Οι δεσμοί της Εταιρείας καθώς και του Προέδρου και της οικογενείας του με το Οικουμενικό Πατριαρχείο αλλά και με την Σεπτή Παναγιότητα είναι μακρόχρονοι.

Αναμένουμε με ιδιαίτερη χαρά την ιστορική  επίσκεψη.

Προηγούμενο Άρθρο

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – ”Πρώτος στόχος μας είναι η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές” – Μηνύματα Γ. Τσίμαρη και Μ. Χριστοδουλάκη (video)

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΣ…ασ και στα Γιάννενα η Νικόπολη – Έφτασε τις 14 σερί νίκες – Η άνοδος είναι πολύ κοντά (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...