Επιτυχημένη ολοκλήρωση του 6ου Κυπέλλου Αγώνων Ανοιχτής Θαλάσσης, «Αναστάσιος Ποταμιάνος» του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου, οι Αγώνες Κυπέλλου Ανοιχτής Θαλάσσης ‘’ Αναστάσιος Ποταμιάνος 2025’’ που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας, συγκεντρώνοντας ιστιοπλόους και φίλους της θάλασσας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι φετινοί αγώνες τίμησαν τον ευεργέτη Αναστάσιο Ποταμιάνο και ανέδειξαν τον ισχυρό ναυταθλητικό παλμό της Πρέβεζας, με συμμετοχές υψηλού επιπέδου και άρτια οργάνωση. Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, σε διαδρομές που ανέδειξαν τη σπάνια ομορφιά του Αμβρακικού και την αγωνιστική πειθαρχία των πληρωμάτων.

Η διοργάνωση εξελίχθηκε υποδειγματικά, με υψηλό επίπεδο συμμετοχών και έντονο συναγωνισμό σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας. Η αυλαία του διημέρου έπεσε στην Μαρίνα Πρέβεζας με μια λαμπρή τελετή λήξης, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές με τις θερμές επιδοκιμασίες του κοινού.

Οι χορευτικοί σύλλογοι της Πρέβεζας πρόσφεραν ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, προσθέτοντας λάμψη και τοπικό χρώμα στη βραδιά. Η γιορτινή δεξίωση που ακολούθησε ολοκλήρωσε τους αγώνες με τον πλέον λαμπρό τρόπο, σφραγίζοντας μια regatta που τίμησε τον ευεργέτη Αναστάσιο Ποταμιάνο, την ιστιοπλοΐα και την πόλη.

Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά όλα τα πληρώματα για τη συμμετοχή τους, τους εθελοντές και τους χορηγούς και υποστηρικτές των αγώνων για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους, και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας: Διοργανώνει το 15ο Συνέδριο για τον Σακχαρώδη διαβήτη 21 με 23 Μαϊου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας συνεχίζει με συνέπεια και δυναμική...

Εκπαιδευτική επίσκεψη και γνωριμία με το άθλημα Πετάνκ–Αμπαλί στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας

Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Θρησκευτικός και Αθλητικός...

Συγχαρητήρια στον προπονητή Καββαδία Ευστάθιο για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου Master 1

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά...

Βραδινή Παράκληση για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2026, το βράδυ, και ώρα...