Επιτροπή Πρέβεζα 1821-2021: ”Οι φορεσιές του χθες…στο Margarona Royal

Ημερομηνία:

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 1821- 2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ – ΜΝΗΜΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για μια ακόμη φορά, ακολουθώντας την αρχή της, ότι οι εκδηλώσεις για την επέτειο από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτές στο ευρύ κοινό, μετά τη μεγάλη επιτυχία της δράσης της “ΟΙ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ” παραχώρησε προσωρινά τις φορεσιές, που κοσμούσαν τις βιτρίνες της πόλης, στο MARGARONA ROYAL, μετά από σχετικό αίτημα του Ξενοδοχείου.

Οι φορεσιές εκτίθενται στο Σαλόνι του Ξενοδοχείου και μάλιστα την εποχή μέγιστης τουριστικής κίνησης. Οι πελάτες και οι επισκέπτες του Margarona Royal, πολλοί από τους οποίους είναι και αλλοδαποί, έχουν την δυνατότητα να δουν και να θαυμάσουν τις θαυμάσιες ελληνικές παραδοσιακές ενδυμασίες και να γνωρίσουν ένα κομμάτι της Λαϊκής Παράδοσης της Ελλάδας.Από εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL και προσωπικά στον Διευθυντή του Ξενοδοχείου κύριο Παναγιώτη Γκιοσά για την συνεργασία.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρέβεζα: Δράση αλληλεγγύης για την εξάλειψη της φτώχειας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και την «Connect Ionian»

Ενημέρωση των πολιτών και συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών...

Πρέβεζα: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας –...

atpreveza.gr: Μία οφειλόμενη απάντηση στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο…

Ο Δήμος Πρέβεζας με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα...

«Αναβιώνοντας τους Θεούς της Νικόπολης»: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για την πολιτιστική κληρονομιά μέσα από τα μάτια των παιδιών

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην πολιτιστική κληρονομιά της Νικόπολης...