Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:36

Επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά προσποιούμενοι τους λογιστές

Την προσοχή όλων εφιστά ο πρόεδρος του ΣΕΕΛΦΟ Ν. Πρέβεζας Απόστολος Σταυρίδης.

“Ξαναχτύπησαν” στην Πρέβεζα οι επιτήδειοι οι οποίοι προσποιούμενοι λογιστές ή συνεργάτες αυτών καλούν συμπολίτες σε όλο το Νομό και τους ζητούν στοιχεία τραπεζικής κάρτας ή και κωδικούς web banking ακόμη και taxis, με την αιτιολογία κάποιας αίτησης ή για να μπει κάποιο επίδομα στο λογαριασμό τους.
Με αφορμή χθεσινή καταγγελία συμπολίτισσας η οποία έγινε αποδέκτης τηλεφωνήματος από άνδρα που υποστήριξε ότι τηλεφωνεί εκ μέρους του λογιστή της για υποτιθέμενη οφειλή, ο πρόεδρος του ΣΕΕΛΦΟ Νομού Πρέβεζας Απόστολος Σταυρίδης, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία υπογραμμίζει ότι έχει χρησιμοποιηθεί το όνομα και του ιδίου σε πελάτη του και εφιστά την προσοχή όλων.
Υπενθυμίζει δε ότι ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών του Νομού Πρέβεζας ήταν από τους πρώτους που ανέδειξαν πανελλαδικά το θέμα υπενθυμίζοντας ότι κανείς Λογιστής-Φοροτεχνικός και κανένα Λογιστικό Γραφείο δεν θα ζητήσει οποιοδήποτε κωδικό, πόσο μάλλον τους κωδικούς Τράπεζας.
Καλεί δε τους συμπολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδους επικοινωνίες και σε κάθε περίπτωση και ειδικότερα αν πέσουν θύματα τέτοιας απάτης, να απευθυνθούν άμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και στο τμήμα Ασφάλειας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Σε διαγωνισμό το σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας ύψους 2.800.000€ στον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...