Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:26

Επιστροφή Αντώνη Μπέζα στον Δήμο Πρέβεζας;

Στον δήμο Πρέβεζας τις τελευταίες ημέρες πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον όλα οδηγούν προς νέες κατευθύνσεις, όπως ”συμμαχίες” ή επιστροφές του παρελθόντος.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση των Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη από τον συνδυασμό ”Δήμος της Καρδιάς μας”, καθώς επίσης και την διακοπή συνεργασίας Βαγγέλη Ροπόκη και Νίκου Γεωργάκου σε επίπεδο συνδυασμών, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Πρέβεζας έχει από το πρωΐ μέχρι και το βράδυ αλλεπάλληλες συζητήσεις και επαφές με στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να βρουν την ”χρυσή” λύση που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως στον συνδυασμό του ”Δήμου της Καρδιάς μας”, θα μπουν δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι είτε είναι σύμβουλοι άλλων παρατάξεων ή ήδη βρίσκονται στην ”ομάδα” των ανεξάρτητων.

Βέβαια για να γίνουν αυτές οι κινήσεις θα πρέπει να δοθούν και οι απαραίτητες εγγυήσεις όπως έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων ή προέδρων σε  Οργανισμους που υπάρχει μηνιαίος μισθός.

Οι πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες ότι υπάρχουν ήδη αυτές οι συζητήσεις και αναμένονται να οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Φωτογραφία από την έναρξη συνεργασίας τον Οκτώβριο του 2019.

Ωστόσο η πληροφορία που έφτασε στο onprevezanews.gr και κάνει λόγω για επιστροφή του Αντώνη Μπέζα στην θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου, μένει μόνο να επιβεβαιωθεί και αυτό.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας Αντώνης Μπέζας ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Δήμου Πρέβεζας στις αρχές σχεδόν της θητείας του Νίκου Γεωργάκου και παραιτήθηκε όταν τοποθετήθηκε στην θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η θέση του Αντώνη Μπέζα στα Ελληνικά Ακίνητα αρχίζει και ”τρίζει” και ίσως και τις επόμενες ημέρες ανακοινωθεί και επίσημα η απομάκρυνσή του από την θέση του προέδρου.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, φαίνεται ότι αυτό το γνωρίζει και ήδη έριξε στο τραπέζι την πρόταση επιστροφής του πρώην γενικού γραμματέα του Δήμου στην θέση που κατείχε, για λίγο χρονικό διάστημα.

Η πρόταση αυτή έγινε σε όλα τα μέλη του συνδυασμού ”Δήμος της Καρδιάς μας” κάτι που την είδαν με καλό ”μάτι”.

Έτσι μια θέση που για περισσότερο από ενάμιση χρόνο ήταν κενή φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχθεί και πάλι τον Αντώνη Μπέζα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Θανάσης Ανωγιάτης: ”Η διαδικασία της Κυριακής ήταν ένας τραγέλαφος” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Γιάννης Δαρδαμάνης: ”Από ηθικής πλευράς Δ. Καραμανίδης και Α. Κωνσταντάκη θα έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...