Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 13:31

Επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα” στην Περιφέρεια για τον Οδικό φωτισμό

Επιστολή προς την Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών της περιφέρειας Ηπείρου και πιο συγκεκριμένα στην Δ/ντρια κα Ελένη Νικολού, έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”Πρέβεζα” σχετικά με τον οδικό φωτισμό.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κυρία Νικολού,

Στο 14ο χιλιόμετρο, της κάτ’ ευφημισμό, Ε.Ο. Πρέβεζας- Ιωαννίνων περατώθηκε πρόσφατα η τοποθέτηση μιας σειράς φωτιστικών, προδιαγραφών εθνικού δικτύου.

Η ΔΕΗ μας ενημέρωσε ότι ο φωτισμός αυτός είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Παρακαλούμε λοιπόν αφού το έργο υλοποιείται από την Περιφέρεια Ηπείρου να μας ενημερώσετε για τους λόγους που επιλέχθηκε να φωτιστεί αυτό το τμήμα της Ε.Ο. (ούτε διασταύρωση είναι, ούτε ιδιαίτερα επικίνδυνο κ.λ.π.), ποιά υπηρεσία συνέταξε την πρόταση και το κόστος του έργου.

Μας δημιουργούνται πολλά και εύλογα ερωτήματα , που θέλουν απάντηση , για ένα έργο οδικού φωτισμού κατά την γνώμη μας στο <πουθενά>, όταν υπάρχουν άλλα σημεία  π.χ. διασταύρωση Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας με την οδό Λασκαράτου της πόλης της Πρέβεζας , διασταύρωση Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας με παρακαμπτήριο προς Ε.Ο. Πρέβεζας – Ιωαννίνων στην θέση ”ΜΟΝΟΛΙΘΙ”, διασταύρωση στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας με  Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας κ.λ.π. κατασκότεινα  και αιματοβαμμένα, που χρόνια δεν έχουν συγκινήσει καμία Αρχή και Υπηρεσία για την εγκατάσταση ενός σωστικού, για τα τροχαία θύματα , οδικού φωτισμού.

Εν αναμονή της απάντησής σας, σας ευχαριστούμε για  την συνεργασία.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

Κων/νος  Λογοθέτης                                                                 Ελένη  Μίχα

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Πρέβεζα θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Κύπελλο ορεινής ποδηλασίας Enduro

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (19-25 Σεπ. 2021)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...