Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 23:40

Επιστολή στήριξης στη Λαϊκή Συσπείρωση του πρώην Δημάρχου Νίκου Γιαννούλη

Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών οργάνων στην Περιφέρεια και τους Δήμους θα καθορίσουν αποφασιστικά αν θα συμβάλουν στην διαχείριση σύνθετων και σύγχρονων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.

Σε μια κοινωνία που ολοένα χάνει το ανθρώπινο πρόσωπό της, που δυναστεύει και απομονώνει τους ανθρώπους της, αναδεικνύεται σε κυρίαρχο αίτημα και βασική διεκδίκηση η εξασφάλιση των συνθηκών που θα μας επιτρέψουν να ζούμε ανθρώπινα. με κριτήρια:

• την κοινωνική ευημερία των πολιτών,
• τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων,
• την αξία της ́ ́Βιωσιμότητας ́ ́,
• την προστασία του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος,
• την προστασία της ποιότητας ζωής και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σε μια δύσκολη περίοδο, καλούμαστε να αναδείξουμε αιρετά όργανα που θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης της επίλυσης των προβλημάτων και των πραγματικών αναγκών των πολιτών, και όχι διαχειριστικός μοχλός διεκπεραίωσης των αποφάσεων της κεντρικής εξουσίας και αλλότριων συμφερόντων.

Με δεδομένο αυτές τις επισημάνσεις οι συνδυασμοί της ”Λαΐκής Συσπείρωσης” στο Δήμο και την Περιφέρεια, αποτελούν εγγύηση για την αντιμετώπισή τους. Η δυναμική αποτυπώνεται στο πρόγραμμα της ”Λαϊκής Συσπείρωσης” στον Δήμο Πρέβεζας με επικεφαλής τον Κ. Κύρλα με ένα μαχητικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που ανοίγει νέους ορίζοντες για την πρόοδο, την κοινωνική ευημερία και την ποιότητα ζωής!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ν.Δ.Γιαννούλης
10-09-2023

Προηγούμενο Άρθρο

Επαγγελματική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Με αγιασμό, ευχές και αισιοδοξία το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στα Σχολεία του Δήμου μας!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...