Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 13:27

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Open Mall (video-pics)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση των επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης στα πλαίσια του έργου Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πρέβεζας (Open Mall) από την πλευρά του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Συνεργεία της αναδόχου εταιρείας ήδη ξεκίνησαν με τους ελαιοχρωματισμούς των επιχειρήσεων, την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων LED και την παράλληλη τοποθέτηση καλαίσθητων ανθοστηλών στις όψεις των καταστημάτων.

Συνολικά στο έργο έχουν ενταχθεί 93 επιχειρήσεις στο ιστορικό κέντρο του δήμου Πρέβεζας, με τις εργασίες να αναμένονται να ολοκληρωθούν στα τέλη Μαΐου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, βρέθηκε το πρωΐ της Πέμπτης στο ιστορικό κέντρο, εκεί όπου μαζί με τον ανάδοχο του έργου Νικόλαο Νάϊκα επισκέφθηκαν τις επιχειρήσεις στις οποίες ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες του Open Mall.

Ο Γιάννης Μπούρης φανερά ενθουσιασμένος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα αλλάξει σημαντικά την εικόνα του ιστορικού κέντρου, καθώς πρόκειται για έργο που είναι προς όφελος των επιχειρήσεων, ενώ θα αναβαθμίσει την λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών λόγω μετατροπής συμβάσεων μερικής απασχόλησης σε πλήρους απασχόλησης

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση προώθησης των Ηπειρωτικών προϊόντων και του τουρισμού στην Κωστάντζα της Ρουμανίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...