Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 5:20

Επιλεκτικό κάλεσμα Μ.Μ.Ε από τον Νίκο Γεωργάκο στην επίσκεψη του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα

Κάτω από άκρα μυστικότητα και επιλεκτικό κάλεσμα των τοπικών Μ.Μ.Ε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, επισκέφθηκε την Πρέβεζα ο υπουργός υποδομών και μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, το πρωΐ της Κυριακής.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας προτίμησε να καλέσει επιλεκτικά τοπικά Μ.Μ.Ε και πιο συγκεκριμένα τρία (3) των αριθμό, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Φαίνεται ότι όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι και Μ.Μ.Ε δεν είναι της αρεσκείας του κ. Γεωργάκου, για δικούς του λόγους, καλώντας επιλεκτικά όπως αναφέραμε συγκεκριμένους εκπροσώπους Μ.Μ.Ε.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, μάλλον δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που δεν καλέστηκαν, γιατί μπορεί να μην βγάζουν καλές φωτογραφίες ή καλό βίντεο.

Ίσως ο κ. Γεωργάκος να άκουσε και κάποιους στενούς του συνεργάτες για το ποιοι θα καλεστούν στην επίσκεψη Σταϊκούρα.

Ίσως εμείς δε τα ακούμε δεξιά, ίσως εμείς άλλα να ακούμε και άλλα να γράφουμε.

Ίσως… ίσως.. ίσως…

Πολλά τα ίσως που φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση…

Μπορεί η επίσκεψη και η συνάντηση το πρωΐ της Κυριακής να ήταν ”αστραπή” απλά για να ακούσουμε το τι θα πει ο υπουργός, ωστόσο υπήρχε χρόνος για να γίνει ενημέρωση των δημοσιογράφων όλων των μέσων, αλλά κάποιοι ψήνονται στις φωτιές και κάποιοι άλλοι κάνουν διακοπές μάλλον.

Στην επίσκεψη του υπουργού που δεν είχε κομματικό χαρακτήρα, αλλά πολιτικό, το παρών έδωσαν ο βουλευτής Ν.Δ Σπύρος Κυριάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος.

Η επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα έγινε με αφορμή το μεγάλο έργο ύδρευσης που αναμένεται σύντομα να υπογραφεί.

Ένα έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΠΔΕ του Υπουργείου και το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο, στο στάδιο υπογραφής της σύμβασης με ολοκλήρωση σε 40 μήνες, για την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής μεταξύ και της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας δίχως να αποτελεί μία απλή εξαγγελία, εξυπηρετώντας και καλύπτοντας τις ανάγκες ποιοτικής και αδιάλειπτης ύδρευσης 150.000 χιλιάδων κατοίκων.

Μάλιστα ο κ. Κυριάκης κατά τον σύντομο καλωσόρισμα προς τον υπουργό ανέφερε:

” Ευχαριστώ τον Υπουργό για την επίσκεψη αλλά και τη διαρκή συνεργασία που έχουμε στο πιο σημαντικό έργο στο νομό και το μεγαλύτερο έργο σε χρηματικό ποσό τα τελευταία 40 χρόνια, που δεν αποτελεί μία απλή εξαγγελία αλλά ένα έργο που θα πάρει σάρκα και οστά επιλύοντας μία για πάντα τα προβλήματα ύδρευσης που  υπάρχουν διαχρονικά και γενικά στην Πρέβεζα. Ένα έργο υποδομής και ουσίας για την σπουδαία προτεραιότητα και βασική υποδομή του νερού θέτοντας τις  βάσεις και τις υποδομές για την περαιτέρω τοπική ανάπτυξη. Ευχαριστώ τον Υπουργό που αντιλήφθηκε άμεσα τη σημασία του εν λόγω έργου που αρχικά ήταν στο RRF και εντάχθηκε στην εξασφαλισμένη χρηματοδότηση του ΠΔΕ του Υπουργείου. Όπως βρέθηκε η λύση για το πρόβλημα του νερού να εξεταστούν και μαζί με την Περιφέρεια μια σειρά θεμάτων για το Νομό, για τα οποία έχει ήδη κάνει τις σχετικές ενημερώσεις ώστε να βρεθούν οι ανάλογες βέλτιστες λύσεις”.

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών για το ασφαλιστικό γραφείο Μιχάλη Σίσκα

Επόμενο Άρθρο

Την Πρέβεζα επισκέπτεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...