Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 6:41

Επικήδειο μήνυμα ΝΟΔΕ Ν. Πρέβεζας για την απώλεια Αλέξανδρου Χαρμπούρου

Σήμερα, σε  κλίμα  βαθειάς  θλίψης, αποχαιρετήσαμε ένα από τα πιο ευγενή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας. Ευγενής στη ζωή …ευγενής και στην ψυχή. Ο Αλέξανδρος Χαρμπούρος, ήταν ένας αιώνιος έφηβος. Μία αγνή  και μεγάλη καρδιά.  Όντας από την μικρή του ηλικία, μέλος της τότε ηρωικής ΟΝΝΕΔ, προσέφερε στη ζωή  του, όλο του το είναι στην μεγάλη δημοκρατική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Ποτέ δεν ζήτησε, αλλά και  ούτε πήρε κάτι ως αντάλλαγμα της προσφοράς του. Ανιδιοτελής πάντα. Ένας βαθειά ιδεολόγος αλλά και  ένας πραγματιστής. Έβλεπε την ζωή κατάματα, χωρίς παρεκκλίσεις. Μεγάλωσε με αρχές και αξίες ζηλευτές που  σήμερα σπανίζουν. Αρχές και αξίες, που με την εξαίρετη και σεμνή του σύζυγο Αριστέα, τον βοήθησαν να  δημιουργήσει μια σωστή και ολοκληρωμένη οικογένεια, αφήνοντας ως παρακαταθήκη στην κοινωνία μας, τα  άξια κορίτσια του, την Μαρία και την Ειρήνη.

Ο Εκλιπόντας, αφήνει στην αιωνιότητα, το στίγμα του…Σύζυγος σωστός…Πατέρας στοργικός…ηθικός και  αξιοπρεπής Αγωνιστής της ζωής….φίλος ειλικρινής και αυθεντικός.

Έκλεισε πρόωρα ο κύκλος της ζωής του, αλλά θέλησε ακόμη και στο τέλος της, συνειδητοποιώντας ότι  αυτό  πλησιάζει, για μία ακόμη φορά και τελευταία, να ευχαριστήσει και να υμνήσει την Αειμακάριστον και  Παναμώρητον Μητέρα του Θεού, Θεοτόκο, που ήταν πλοηγός και βοηθός στη ζωή του και στην οικογένειά  του.  Και το έκανε αυτό, με την τελευταία του ανάρτηση στο διαδίκτυο ….με την εικόνα του “ΑΞΙΟΝ  ΕΣΤΙ“  στο Άγιο Βήμα του Ιερού Ναού του Πρωτάτου.

Ψυχ’ μου…Αλέκο μας….είναι σίγουρο ότι ο Πανάγαθος Πατέρας, που σε πήρε στην επουράνια αγκαλιά του,  θα  έχει για σένα, ένα τόπο αιωνίας γαλήνης και ανάπαυσης. Το αξίζεις πολύ….

Απώλεια για όλους εμάς, μα πιο μεγάλη για την οικογένεια σου. Τα Θερμά και ειλικρινή Συλλυπητήρια μας  στους οικείους και τους συγγενείς.

Στέφανο Τιμής, κατέθεσε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, κ. Κυριάκος  Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εργασίας, κ. Κωστής Χατζηδάκης και αντί Στεφάνου, η  Βουλευτής και πρώην Υπουργός, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, κατέθεσε χρηματικό ποσό στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.

Τέλος, η ΝΟΔΕ ΝΔ  Πρέβεζας, αντί στεφάνου, κατέθεσε χρηματικό ποσό, στον εθελοντικό οργανισμό,“ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ” .

Αιωνία σου η μνήμη Αλέκο…

Για την ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Τζίμας

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση βαθμολογίας Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 την Παρασκευή 09.07.2021

Επόμενο Άρθρο

4η η Περιφέρεια Ηπείρου στους εμβολιασμούς στην Ελλάδα – Δείτε τους αριθμούς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...