Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 16:04

Επιβεβαίωση Γιάννη Δαρδαμάνη για Γρηγόρη Κουμπή – ”Εκτιμώ ότι θα είναι ο επόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας” (βίντεο)

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης, μιλώντας στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και την εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ”ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”, επιβεβαίωσε χθεσινό ρεπορτάζ του onprevezanews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ότι ο επόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας θα είναι ο Γρηγόρης Κουμπής.

Ο Γιάννης Δαρδαμάνης αναφέρθηκε και το ”διαζύγιο” με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Ροπόκη ”Δημοτική Ανατροπή” λέγοντας χαρακτηριστικά:”Ο Βαγγέλης Ροπόκης δήλωσε ότι θα παραιτηθεί στον έναν χρόνο πριν τις εκλογές, για να κατέβει υποψήφιος. Το συγκεκριμένο το θέμα το είχε συζητήσει με τον ίδιο τον Δήμαρχο. Θα μπορούσαμε να έχουμε μία συνεργασία και μελλοντική. Με τον Βαγγέλη Ροπόκη είχαμε μία τίμια και παραγωγική συνεργασία. Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης ο Ροπόκης αντέδρασε έτσι. Εμείς την επόμενη ημέρα την βλέπουμε με αισιοδοξία΄΄.

Όσον αφορά τον δημοτικό σύμβουλου της Δημοτικής Ανατροπής και σημερινό πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο πόστο του, ο Γιάννης Δαρδαμάνης ρωτήθηκε αν τελικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ πάει στον συνδυασμό του ”Δήμου της Καρδιάς μας”, ο Γιάννης Δαρδαμάνης απάντησε ως εξής: ”Σε έναν γάμο θα πρέπει να θέλουν και οι δύο”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γιάννης Δαρδαμάνης: ”Από ηθικής πλευράς Δ. Καραμανίδης και Α. Κωνσταντάκη θα έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο: 23 Ιαν. – 29 Ιαν. 2022

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...