Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 6:05

Επίσκεψη του νέου Διοικητή Ρόταρυ Ελλάδας στο Δήμαρχο Πρέβεζας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας  κ. Νίκο Γεωργάκο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Λεωνίδα Αργυρό, πραγματοποίησαν σήμερα ο νέος Διοικητής Ρόταρυ Περιφέρειας Ελλάδας κ. Ιωάννης Κατσογιάννης και ο Διοικητής του Ροταριανού Ομίλου Πρέβεζας κ. Βησσαρίων Ζάχος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο κ .Κατσογιάννης στην περιφέρεια και πέραν του εθιμοτυπικού είχε και ενημερωτικό χαρακτήρα αφού έγινε συζήτηση για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο των Ρόταρυ.

Στις δράσεις αυτές εντάσσεται και η προσφορά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας μιας μεγάλης συλλογής βιβλίων του αείμνηστου Γιάννη Γεωργίου, ιατρού και μέλος του Ομίλου Πρέβεζας. Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Κατσογιάννη στην Πρέβεζα έγινε με τη συμμετοχή του κ. Ζάχου και του κ. Αργυρού, η υπογραφή της παράδοσης των βιβλίων τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα στο αναγνωστικό κοινό της πόλης.

Το Διεθνές Ρόταρυ είναι παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών προσφοράς ανθρωπιστικών υπηρεσιών με 33.000 Ομίλους σε περισσότερες από 200 χώρες και παραπάνω από 1,5 εκατομμύρια μέλη και αντιμετωπίζει προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, όπως είναι η πείνα, η φτώχεια, ο αναλφαβητισμός και η προστασία του περιβάλλοντος.

Προηγούμενο Άρθρο

Προσοχή! Παραπλανητικό SMS, με όνομα “CIVILPROTEC” δήθεν απ’ την Πολιτική Προστασία

Επόμενο Άρθρο

Σπύρος Ριζόπουλος: Η άποψή μου για την ακύρωση της παρέλασης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...