Την 15 Ιανουαρίου, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα αυτής, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και την έλευση του νέου έτους, επισκέφθηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο.
Ο Ποιμενάρχης μας, ύστερα από μία εγκάρδια συζήτηση για θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, ευχήθηκε καλή αρχή στο έργο της Ένωσης, ένεκα και των πρόσφατων εκλογών του σωματείου μας, εκφράζοντας την αμέριστη αγάπη και εκτίμηση προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχόμενος υγεία και δύναμη για όλο το ένστολο προσωπικό δηλώνοντας ότι θα είναι συμπαραστάτης σε θέματα που το απασχολούν.
Η Ένωσή μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας και τους Πατέρες της Μητροπόλεως, για τη φιλοξενία τους, καθώς και για τη συμπαράσταση του Ποιμενάρχη μας στα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο