Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:53

Επίσκεψη Εξαδάκτυλου στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (φωτογραφίες-βίντεο)

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος βρέθηκε στην Πρέβεζα, έπειτα από πρόσκληση του Ι.Σ Πρέβεζας.

Τον κ. Εξαδάκτυλο υποδέχθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης, διευθυντές ιατρικών κλινικών μονάδων και διοικητικών υπηρεσιών.Ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ ξεναγήθηκε στους χώρους όπου πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο συνομιλώντας με ιατρούς και νοσηλευτές, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε τους θαλάμους με τους ασθενείς, βλέποντας από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και την αναγκαιότητα κατασκευής ενός νέου Νοσοκομείου. Ακολούθησε σύσκεψη σε αίθουσα του Νοσοκομείου, εκεί όπου μετά από πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, βρέθηκε ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, διευθυντές κλινικών και διοικητικών υπηρεσιών.Ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης μιλώντας πρώτος, αναφέρθηκε στο θέμα της Πανδημίας και το έργο του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, κάνοντας λόγω για τεράστιο επαγγελματισμό που υπέδειξαν όλοι, κρατώντας το νομό σε χαμηλά επίπεδα κρουσμάτων, σε σχέση με άλλους νομούς της χώρας. Ο κ. Σκανδάλης αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση του 1 εκατομμυρίου από την Περιφέρεια Ηπείρου, χρήματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για έργα εντός του Νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να μην αναφερθεί και στο τεράστιο θέμα και την αναγκαιότητα κατασκευής νέου υπερσύγχρονου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.

Ο διοικητής του Νοσοκομείο επίσης ευχαρίστησε τόσο τον δήμο Πρέβεζας, όσο και το Επιμελητήριο για την τεράστια βοήθεια που έχουν προσφέρει όλο αυτό το διάστημα, εν μέσω Πανδημίας προσφέροντας πράγματα που απαιτούνταν για την καλύτερη λειτουργία.

Ακολούθησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος αν και τα είπε με τον κ. Εξαδάκτυλο και στο δημαρχείο αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα στο νέου Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι υπάρχει ήδη, το οικόπεδο, τα σχέδια, με το μόνο που να απομένει να είναι η πολιτική βούληση και η χρηματοδότηση.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης από την πλευρά του είπε ότι ο επαγγελματικός κόσμος έκανε το χρέος του απέναντι στο Νοσοκομείο και προσέφερε ότι χρειάστηκε και δεν θα σταματήσει να το κάνει, ωστόσο και αυτός από την πλευρά του μίλησε για την κατασκευή ενός νέου νοσοκομείο, κάτι που φυσικά περιμένουν όλοι οι πολίτες του νομού.

Ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τους ευχαρίστησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν και συνεχίζουν να το κάνουν και έχει να κάνει με την Πανδημία, λέγοντας χαρακτηριστικά: ΄΄ήμουν σίγουρος ότι όλοι οι συνάδελφοί μου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την προστασία των πολιτών και θα συνεχίσουν να το κάνουν…΄΄.

”Γνωρίζω το θέμα για το νέο νοσοκομείο και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να στηρίξω το δίκαιο αίτημά σας” είπε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Δείτε το βίντεο της επίσκεψης

Προηγούμενο Άρθρο

Mήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 932 νέα κρούσματα, 35 θάνατοι και 416 διασωληνωμένοι – 7 Π.Ε Ιωαννίνων, 2 Π.Ε Άρτας και 4 Π.Ε Θεσπρωτίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...