Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 20:48

Εξηγήσεις εδώ και τώρα ζητούν οι κάτοικοι του Ωρωπού για τις διακοπές νερού

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι του Δ.Κ Ωρωπού του Δήμου Πρέβεζας, αφού οι συχνές διακοπές νερού τους έχουν φέρει στα όριά τους με πολλούς πλέον να κάνουν λόγω για κοροϊδία.

Μάλιστα οι διακοπές κρατούν για πάρα πολλές ώρες, με τους κατοίκους πλέουν να ζητούν από επίσημα χείλη εξηγήσεις, που θα τους ενημερώσουν για τους ακριβής λόγους.

Στις 16 Αυγούστου με ανακοίνωσή της η Κοινότητα στον λογαριασμό της στο Facebook, ενημέρωνε ότι υπάρχει βλάβη στους πομώνες που τροφοδοτούν τις δεξαμενές με νερό.

Στις 17 Αυγούστου ο νέος Γενικός Διευθυντής με επιστολή προς την Κοινότητα ενημέρωνε ότι θα υπάρχει διακοπή νερού για πολλές ώρες προκειμένου να προλάβει να γεμίσει η δεξαμενή.

Σήμερα οι κάτοικοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους υπεύθυνους να τους δώσουν εξηγήσεις.

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας, ο οποίος μένει μόνιμα στον Ωρωπό Χαράλαμπος Κακιούζης, ζητά να πραγματοποιηθεί μία γενική συνέλευση προκειμένου να γίνει ενημέρωση όλων των κατοίκων.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα γίνει το επόμενο διάστημα με τους μόνιμους κατοίκους να έχουν γεμίσει τα social media με σχόλια αγανάκτησης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βαρύς οπλισμός και φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε περιοχή των Ιωαννίνων

Επόμενο Άρθρο

”Το δημοτικό συμβούλιο μας έχει γραμμένους..” αυτά λένε με αγανάκτηση οι κάτοικοι του Ωρωπού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...