Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, 14:13

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα στους Βαλκανικούς αγώνες – Δύο χάλκινα μετάλλια

Ο σύλλογος μας πήρε μέρος στους πρώτους Βαλκανικούς αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που έγιναν στην πόλη της Πρέβεζας 8-9 -10 Ιουλίου  στο ΔΑΚ  υπό την αιγίδα της IFFAG και της ελληνικής ομοσπονδίας της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής-την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας-τον Δήμο Πρέβεζας-και τους τοπικούς συλλόγους ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ΚΑΛΕΙΣΘΕΝΗ.

Με συμμετοχές από επτά χώρες και 55 ομάδες πήρε μέρος με 4 ομάδες στις κατηγορίες 8-10 long,10-12 short,12-14 short,και 16+

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 10-12 short

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 16+ short

Πλασάρισμα στην 4η θέση με πολύ ισχυρούς αντιπάλους στις κατηγορίες 12-14 κα 8-10.

Η προπονήτρια Ζαντραβέλη Βασιλική δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη από τις επιδόσεις των αθλητριών της σε όλες τις κατηγορίες.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης τοπικούς φορείς, εθελοντές, διοικητικούς παράγοντες ,χορηγούς της διοργάνωσης,τις αθλήτριες όλων των αποστολών από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς   και τους  συνόδους τους.

Αυτή ήταν και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του συλλόγου μας –μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη λόγω πανδημίας και πολλών προβλημάτων λόγω απουσιών των αθλητριών μας από τις προπονήσεις.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Beach Volley: Τρίτη θέση για Κατερίνα Σακκά και Δέσποινα Λιούνη στο Πανελλήνιο Νέων στην Αθήνα

Επόμενο Άρθρο

Δρ. Κοσμάς Κοψάρης-Τι νέο έφερε ο Τωβίτ του Α. Τάσση στον σύγχρονο κόσμο; (Κριτική)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...