Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 21:48

Ενθουσιασμένος ο υπουργός Στέλιος Πέτσας από την βόλτα στο ιστορικό κέντρο -Συνομίλησε με επαγγελματίες

Ενθουσιασμένος για ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έκλεισε την περιοδεία του στην Πρέβεζα με μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Ο κ. Πέτσας συνοδευόμενος από ολόκληρο το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους τοπικούς φορείς περπάτησε στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς επαγγελματίες, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο αναπληρωτής υπουργός με όσους συνομίλησε άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα του έλεγαν, με τον ίδιο να τους απαντά πως η κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα και ήδη έχει ξεκινήσει να δίνει βοήθεια για ακόμη μία φορά.

Ιδιαίτερη εντύπωση το τυπογραφείο του Τσόκα στο Σαιτάν Παζάρ

Ο υπουργός δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το ιστορικό τυπογραφείο της Πρέβεζας, όπου από το 1957 έως σήμερα συνεχίζει να είναι ανοικτό.Τον κ. Πέτσα υποδέχθηκε ο Πάνος Τσόκας ο οποίος ξενάγησε τον υπουργό εσωτερικά του τυπογραφείου δείχνοντάς του το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από επισκέψεις Πρωθυπουργών της χώρας, όπως του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

3η γενιά κουρέων στο Σαιτάν Παζάρ

Το κουρείο του Τιμολέων Δέσκα συνεχίζει να έχει τις πόρτες του ανοικτές με την τρίτη γενιά κουρέων να εργάζεται καθημερινά με την νεολαία της Πρέβεζας και όχι μόνο.Για περισσότερα από 100 χρόνια στο γνωστό ανά το Πανελλήνιο, αλλά και στο εξωτερικό  κουρείο ο κ. Πέτσας συνομίλησε με τον σημερινό ιδιοκτήτη λέγοντας του χαρακτηριστικά: ”αν ήξερα ότι ήσουν ανοικτά δεν θα κουρευόμουν πριν έρθω”.

Στο κλείσιμο της περιοδείας ο υπουργός ευχαρίστησε όλους τους φορείς έναν-εναν ανανεώνοντας το ραντεβού του με την Πρέβεζα τον Σεπτέμβριο στο 2ο Digital Beach Summit.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (17 Ιουλ.-23 Ιουλ. 2022)

Επόμενο Άρθρο

Ευρωπαϊκό παίδων: Αποκλεισμός θρίλερ για την εθνική

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...