Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, 0:15

Ενθουσιασμένοι οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την επίσκεψη στην Πάργα

Η 48ωρη παραμονή της αντιπροσωπείας της Black Delta Entertainment εταιρείας του ομίλου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Πάργα, ήταν αρκετή, για να καταλάβουν ότι η επένδυσή τους θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Όπως γράψαμε αποκλειστικά στο onprevezanews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), η αντιπορσωπεία της Black Delta Entertainment με επικεφαλής τον κ. Χαράλαμπο Μπαρούτα επισκέφθηκαν την Πάργα, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για το ακίνητο στη θέση Κλιμάτι Λούτσας, το οποίο θα μεταβιβαστεί στην εταιρεία για 40 έτη, προκειμένου να αξιοποιηθεί τουριστικά.

Ο κ. Μπαρούτας και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριάς, με τον οποίο είχαν μία πρώτη επαφή και συζήτηση, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Υποθηκοφυλάκειο και συμβολαιογράφο της Πάργας, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την υπογραφή της οριστικής σύμβασης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Black Delta Entertainment, έμεινε κατενθουσιασμένος από την φιλοξενία, αλλά και της ομορφιές της Πάργας, τονίζοντας ότι σκοπός της εταιρίας είναι να προχωρήσει στην δημιουργία ενός project, το οποίο θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο το ”διαμάντι” της Ηπείρου.

”Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πρώτη επαφή που είχαμε με τον κ. Μπαρούτα και τους συνεργάτες του. Η επένδυση της Black Delta Entertainment, στην Λούτσα, θα δώσει τεράστια οικονομική και τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή” είπε ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς μιλώντας στο onprevezanews.gr.

Η επένδυση της Black Delta Entertainment στην Λούτσα θα αγγίξει ίσως και ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και σίγουρα θα αποτελέσει την μεγαλύτερη επένδυση που θα έχει γίνει ποτέ σε ολόκληρη την Ήπειρο.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη σχεδίων στην περιοχή κάνουν λόγω για την δημιουργία ξενοδοχείου, όπου όμοιό του δεν θα υπάρχει ή η κατασκευή υπερλούξ βιλών, που θα ενοικιάζονται.

Όπως και να έχει το τεράστιο αυτό project θα αποτελέσει τεράστια οικονομική και τουριστική ανάπτυξη, όπου εκτός των άλλων θα προσφέρει και εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Στόχος τόσο του Δήμου Πάργας, όσο και της Black Delta Entertainment είναι κοινές και δεν είναι άλλες από το να φέρουν την Πάργα, ως Νο1 πόλο έλξης στην παγκόσμια τουριστική αγορά.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αχέροντας: Ο μυθικός ποταμός της Ηπείρου (video)

Επόμενο Άρθρο

Άρτα: «Ξύπνησε» ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μετά την τραγωδία – Η πρώτη κίνησή του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...