Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 22:51

Ενημέρωση μαθητών 7ου Δημοτικού Σχολείου για θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής από την Τροχαία Πρέβεζας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και ιδιαίτερα το Τμήμα Τροχαίας, για την άμεση ανταπόκριση τους, στο αίτημα  για  ενημέρωση των μαθητών σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής. Μετά από επικοινωνία με τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας  Περικλή Σούρλα, ο  Υπαστυνόμος Β’ Φώτιος Καραμπάς επισκέφτηκε το σχολείο και με εμπεριστατωμένο τρόπο ενημέρωσε τους μαθητές για τους κινδύνους που διατρέχουν, καθώς και ανέλυσε καλές πρακτικές που οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε, ώστε να αποφεύγουμε τα τροχαία ατυχήματα και να προστατεύουμε την ζωή μας, καθώς και τους συνανθρώπους μας.

Οι μαθητές συμμετείχαν και χάρηκαν ιδιαίτερα την διαδικασία, θέτοντας ερωτήματα που απαντήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Θεωρούμε δεδομένο ότι έως ότου η πολιτεία αποφασίσει να ενταχθεί η  Κυκλοφοριακή Αγωγή στο αναλυτικό πρόγραμμα σε όλες τις βαθμίδες,  θα πρέπει προσπάθειες σαν και αυτή  να συνεχιστούν.

Προηγούμενο Άρθρο

Εθνικές Εκλογές: Η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ Ιωάννα Μπεϊντάρη στο Ράδιο Πρέβεζα, μιλάει για το πρόγραμμα τους στόχους και τις εκλογές της 21ης Μαΐου (video)

Επόμενο Άρθρο

Εθνικές Εκλογές: Η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαρία Χήτα στο Ράδιο Πρέβεζα (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...