Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:52

Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου πρωτοπόρος στις δράσεις για την  βελτίωση της απασχολησιμότητας των ανέργων της Περιφέρειας Ηπείρου και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, έχει αναλάβει ως Δικαιούχος το Έργο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ» στο πλαίσιο της Πράξης με «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» με κωδ. ΟΠΣ 5068870.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)), στα πλαίσια της «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ» και από εθνικούς πόρους του ΠΔΕ.

Σκοπός του Έργου είναι  η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης, πρακτικής άσκησης (on the job training) σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και πιστοποίησης σε 340 ανέργους τουλάχιστον αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Ηπείρου για να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν, νέες ή υπάρχουσες κενές θέσεις εργασίας στους δυναμικούς και αναπτυσσόμενους κλάδους της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Ηπείρου σε κλάδους της οικονομίας με προοπτικές ανάπτυξης για τη Περιφέρεια Ηπείρου.

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι:

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ – SOCIAL ΜEDIA MARKETING

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Το κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει 200 ώρες θεωρητικής κατάρτισης, 100 ώρες πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και Πιστοποίηση των αποκτηθέντων προσόντων / δεξιοτήτων των ωφελούμενων από διαπιστευμένους Φορείς Πιστοποίησης.

To εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε άνεργο εγγεγραμμένο στα μητρώα της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ανέρχεται στα 1.600,00€.

Η Υποβολή αιτήσεων γίνεται έως και 02/07/2023 και ώρα 23:59:59 μέσω της συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας συμμετοχής https://forms.gle/2WUiJ9gC3L1J1juA7.

Η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά (σε μορφή αρχείων.pdf), στην ηλεκτρονική διεύθυνση pedipeirou@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Π.Ε.Δ. Ηπείρου:

https://pedepirus.gr/prosklisi-pros-ofeloumenous-sto-plaisio-tou-ypoergou-1-me-titlo-energeies-symvouleftikis-katartisis-kai-pistopoiisis-dexiotiton-ped-ipeirou-tis-praxis-me-mis-5068870/

Προηγούμενο Άρθρο

“Ο Λύκος Και Τα 7 Κατσικάκια” από το Μικρό Θέατρο Λάρισας στην Πρέβεζα την Δευτέρα 3 Ιουλίου

Επόμενο Άρθρο

Ετήσια Συναυλία Τμημάτων Μουσικής Δήμου Πάργας την Πέμπτη 29 Ιουνίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...