Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:44

Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης, εξωραϊσμού και καθαρισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Πρέβεζας σε Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε Ζαλόγγου

Συγκεκριμένα αποκαταστάθηκαν ζημιές που άφησαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικούς δρόμους σε Σινώπη, Κανάλι και Καστροσυκιά καθιστώντας τους σε πολλά σημεία απροσπέλαστους, ενώ έγιναν καθαρισμοί και κλαδέματα δέντρων σε κεντρικά σημεία της Ν. Σαμψούντας και της Λυγιάς, καθώς και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων από σημεία όπου είχε σημειωθεί συσσώρευσή τους.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

“Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας αποτελεί για εμάς καθήκον και βασική προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε καθημερινά να πραγματοποιούμε εργασίες αποκατάστασης σε σημεία του αγροτικού δικτύου όπου επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα και της κλιματικής αλλαγής, ενώ παράλληλα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις σε κάθε γωνιά και γειτονιά  του Δήμου μας είτε απομακρυσμένη είτε κεντρική ώστε να είναι ευπρεπισμένη, προσβάσιμη και καθαρή. Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας λόγω της πανδημίας, διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι ο Δήμος δεν έχει σταματήσει ούτε μια μέρα τις απαιτούμενες προετοιμασίες, σχεδιασμούς και εργασίες  για την επόμενη τουριστική περίοδο η οποία με ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργού ξεκινά από τα μέσα Μαΐου. Όλοι μας ευελπιστούμε το καλοκαίρι να είναι εφέτος, παρά τις δυσκολίες από την πανδημία, ακόμα πιο επιτυχημένο από το περασμένο έτος που ο Δήμος μας έκανε τη θετική διαφορά μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία . Ο πανέμορφος τόπος μας θα προσφέρει εκ νέου μοναδικές ασφαλείς και μαγευτικές στιγμές στους επισκέπτες μας από κάθε γωνιά του κόσμου και αγαπημένους μας απόδημους “.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Ο κ. Γεωργάκος είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον παράνομο σκουπιδότοπο στον Κούκο” (φωτογραφίες-βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Σήμερα στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) της Yelena Popovic (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...