Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 17:23

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγνωστοι γρονθοκόπησαν τον δημοτικό σύμβουλο Ζηρού Βαγγέλη Φίντζο

Άγνωστοι έστησαν ”καρτέρι” σε δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ζηρού όπου τον περίμεναν αμέσως μετά το τέλος του συμβουλίου της Τετάρτης.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν στον Δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Φίντζο, τον οποίο και γρονθοκόπησαν, χωρίς ο ίδιος να καταλάβει τίποτα.

Το περιστατικό έγινε παρουσία και άλλων δημοτικών συμβούλων, οι οποίο έδειχναν να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος πήγε αρχικά στο Α.Τ Ζηρού, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό, χωρίς να προχωρήσει σε μηνύσεις εις βάρος τους.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Φίντζο ο οποίος μας είπε:” Πολλές φορές οι δημοτικοί σύμβουλοι ερχόμαστε απέναντι σε συμφέροντα ανθρώπων. Δεν έθιξα οποιονδήποτε, απλά ζήτησα διευκρινήσεις για μια υπόθεση που αφορά τον δήμο μας. Αυτό έγινε και τίποτε άλλο. Δέχθηκα μία επίθεση από το πουθενά”.

Ο Βαγγέλης Φίντζος μετέβη στο Κ.Υ. Ζηρού, προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, αφού όπως μας δήλωσε έχει έντονες ζαλάδες.

Την καταγγελία του περιστατικού έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψε:

“ΜΠΡΑΒΟΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ
Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα που βγήκαν ξαφνικά από αυτοκίνητο και ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο κεφάλι. Αφορμή ήταν η αναφορά του Δημοτικού Συμβουλου σε παράνομη κατάληψη που προβαίνει ο δράστης με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής. Έτσι καταλαβαίνουν κάποιοι την ελευθερία του λογου και την προστασία συμφερόντων.
Η βία που προκαλείται σε βάρος ατόμων που έχουν θεσμική ιδιότητα και ένεκα αυτής είναι καταδικαστέα και στη συγκεκριμένη περίπτωση γεννά περισσότερα ερωτηματικά.

Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας: «Δημιουργώ το σχολείο που μου αρέσει!»

Επόμενο Άρθρο

Προς τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ – Ελέγξτε τα email σας, αφορά την πληρωμή σας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...