Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 6:01

Εκπληκτική η γιορτή της γυμναστικής από τον Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα σε ένα κατάμετρο από κόσμο Κηποθέατρο

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κηποθεατρο πραγματοποιήθηκε χθες η γιορτη της γυμναστικης στην πόλη μας από τον ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Πρέβεζας όπως συνηθιζετε εδώ και 33 χρονια.

Μικρές και μεγάλες αθλήτριες εκτέλεσαν χορογραφίες Αισθητικής Ομαδικης Γυμναστικης και Ρυθμικης Γυμναστικης. Γέμισε το Κηποθεατρο ”Γιαννης Ριτσος” από χαρούμενες φατσουλες και όμορφες μουσικές.

Ο Α.Γ. Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά όσους τιμησαν με την παρουσια τους την ετήσια εκδήλωσή, ενώ ευχαριστεί επίσης τις μικρές και μεγάλες αθλήτριες τους συλλόγου όπως και τους γονείς για την στήριξη και την έμπρακτη βοήθεια τους.

Μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα κάθε προσπάθεια του συλλόγου, για αυτό τον λόγο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε όλες τις επιχείρησεις.

Σημαντικό κομμάτι επίσης οι εθελοντές που για ακόμη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Ράδιο Πρέβεζα 93.

Την παρούσιαση της εκδήλωσης είχε η κα. Ελένη Παππά, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς με τον σύλλογο να ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα.

Ο Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας ευχαριστεί την κα Πιστιολα Κωνσταντίνα για τα κορμάκι της παρουσίασης, καθώς και τον Δήμο Πρεβεζας για την παραχώρηση του Κηποθεατρου.

Επίσης το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδηλωσης μας.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ψυχή του συλλόγου την μια και μοναδική προπονήτρια ΖΑΝΤΡΑΒΕΛΗ ΒΑΣΩ

Προηγούμενο Άρθρο

Έκτακτο Δελτίο Εκδήλωσης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς στην Π.Ε. Πρέβεζας την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Επόμενο Άρθρο

Το ΕΣΠΑ on the road στο Μέτσοβο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...