Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 12:29

Εκλογές ΕΠΣ: Επίσκεψη Κώστα Τζίμα στον Δήμαρχο Λευκάδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/6/2021 στο  γραφείο του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού με τον Υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Τζίμα, ο οποίος συνοδευόταν και από τους υποψήφιους τακτικούς συμβούλους, κκ. Δημήτρη Ζακυνθινό, Χρήστο Πιτσούνη και Φίλιππο Σκληρό.

Κύριο θέμα  συζήτησης με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό ήταν οι αθλητικές υποδομές του Δήμου, και πιο συγκεκριμένα τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, (Δημοτικό Στάδιο «Πλάτωνα Γληγόρη», Σφακιωτών, και Τσουκαλάδων).

Σχετικά με το γήπεδο των Σφακιωτών, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Δήμαρχος, υπάρχει έτοιμη η μελέτη αλλαγής τάπητα, και εκκρεμεί η χρηματοδότηση της.  Όσον αφορά το Δημοτικό Στάδιο «Πλάτωνα Γληγόρη», ενημερωθήκαμε ότι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου συντάσσει νέα μελέτη, ολικής παρέμβασης στον αγωνιστικό χώρο, που θα συμπεριλαμβάνει την αντικατάσταση του τάπητα, τοποθέτηση νέων αποστραγγιστικών και αλλαγή των υλικών υπόβασης.  Σε ότι αφορά το γήπεδο Τσουκαλάδων, ο Δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία του, όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του, κάτι το οποίο θα συντελέσει στην διευθέτηση του προβλήματος των διαθέσιμων αγωνιστικών χώρων στο Δήμο Λευκάδας.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στον υποψήφιο καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Με εκτίμηση

Ο υποψήφιος πρόεδρος

Τζίμας Κωνσταντίνος

Προηγούμενο Άρθρο

Στο Flash TV της Κοζάνης η παραλία του Μονολιθίου της Πρέβεζας!! VIDEO

Επόμενο Άρθρο

Αγνοείται εδώ και 4 ημέρες 89χρονος Γάλλος ιδιοκτήτης ιστιοφόρου στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...