Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 20:51

Εκλογές Επιμελητηρίου: Ο Γιάννης Μπρατάκος δήλωσε στήριξη στο πρόσωπο του Γιάννη Μπούρη (video)

Ο πρώην υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος βρέθηκε το πρωΐ της Κυριακής στο Επιμελητήριο της Πρέβεζας, όπου είχε συναντήσει τόσο με την διοίκηση όσο και με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του νομού, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συζητώντας για τις δυνατότητες ανάπτυξης του νομού Πρέβεζας.

Μάλιστα ο Γιάννης Μπρατάκος δήλωσε Επιμελητηριακός, καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως και τον Σεπτέμβριου του 2022, όταν και ανέλαβε θέση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρώην υφυπουργός δήλωσε παραίτηση, προκειμένου να ασχοληθεί εκ νέου με το Επιμελητήριο, διεκδικώντας την προεδρεία στο ΕΒΕΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του ONTV, ο Γιάννης Μπρατάκος αναφέρθηκε στο πρόσωπό του προέδρου Γιάννη Μπούρη λέγοντας ότι: ”ο Γιάννης Μπούρης είναι ένας πολύ καλός μου φίλος, ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί για πάρα πολλά χρόνια. Συνεργαστήκαμε ως πρόεδροι των δύο Επιμελητηρίων (ΕΒΕΑ και Πρέβεζας), στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις εκλογές”.

Προηγούμενο Άρθρο

Μπάσκετ: Κρέμασε την σφυρίχτρα μετά από 12 χρόνια ο Τάσος Ρούγκας

Επόμενο Άρθρο

Με την Κωνσταντίνα Παπακωνσταντίνου ενισχύεται ο Φιλαθλητικός

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...