Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 0:11

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Βαρκελώνης

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετέχει στην Διεθνή  Έκθεση Tροφίμων και Ποτών Alimentaria Barcelona 2022, η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ 04-07 Aπριλίου 2022 στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για μια σημαντική διεθνή έκθεση, με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των ηπειρωτικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Στη συγκεκριμένη έκθεση θα εκθέσουν τα προϊόντα τους 5000 επιχειρήσεις από 70 χώρες και θα παρευρεθούν 152.000 εμπορικοί επισκέπτες, από τους οποίους 45.000 είναι διεθνείς αγοραστές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση συμμετοχής είναι τα προϊόντα να παράγονται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου, να είναι πιστοποιημένα και να υπάρχει δυναμική εξαγωγών.

Το ενοίκιο των περιπτέρων και η μεταφορά των προϊόντων, επιβαρύνουν οικονομικά την Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι  ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει  να το  δηλώσουν εγγράφως, το αργότερο ως τις 22-02-2022 στo e-mail: s.fouki@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη).


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεργασία Περιφερειάρχη με Γ.Γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Επόμενο Άρθρο

Τηλεφωνικές απάτες με λογιστές μαϊμού στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό Πολιτισμού πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Ιωάννου και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης

Στράτος Ιωάννου: Συνεχίζουμε συντονισμένα τις ενέργειες για την ανάδειξη του […]

Στράτος Ιωάννου: ” Η Π.Ε Πρέβεζα είναι έτοιμη, έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την πρόληψη των αντιπλημμυρικών φαινομένων”

Πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη η Συνεδρίαση του Περιφερειακού  Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου […]