Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 3:05

Εγκρίσεις για έργα άνω των 6 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Πρέβεζας από την Ο.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου

Ένα «πακέτο» έργων για την Π.Ε. Πρέβεζας, των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ,  περιλαμβάνονται στις σημερινές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Πρόκειται για τρία μεγάλα, όπως το δίκτυο ποδηλατοδρόμων (Ιόνια Διαδρομή), η  κατασκευή κόμβων σε Λούρο-Γοργόμυλο και η  αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στη περιοχή Νικόπολης, αλλά και μικρότερα, όπως η απομάκρυνση του αμιάντου από κτίσματα του πρώην στρατοπέδου Δούκα και η καταπολέμηση του δάκου στα ελαιόδεντρα.

Αναλυτικά:

  • Αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος για την «Κατασκευή κύριας διαδρομής δικτύου ποδηλατοδρόμων Π.Ε. Πρέβεζας (Ιόνια Διαδρομή)», προϋπολογισμού € 3.661.904,95.  Ανάδοχος:  SABO A.E.
  • Εγκρίθηκε η διαδικασία για τη δημοπράτηση των έργων:
  • «Κατασκευή κόμβων στην διασταύρωση της επαρχιακής οδού 8 (Λούρος – Πολυστάφυλο) και στο Γοργόμυλο ΠΕ Πρέβεζας» προϋπολογισμού 1.380.000 ευρώ.
  • «Άμεση αποκατάσταση αγωγού ύδρευσης Λευκάδας στην περιοχή παράκαμψης Νικόπολης», προϋπολογισμού € 515,80(έργο που είναι απαραίτητο για να συνεχιστεί το μεγάλο οδικό έργο της παράκαμψης)
  • Αναδείχτηκε οριστικός ανάδοχος για το έργο: «Απομάκρυνση αμιάντου των κτισμάτων του πρώην στρατοπέδου Δούκα στην Πρέβεζα», προϋπολογισμού € 100.000. Ανάδοχος: POLYECO A.E.
Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (21 Μαι. – 27 Μαι. 2023)

Επόμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Προκλητική και πολιτικά ύποπτη η απουσία της δημοτικής αρχής Πρέβεζας από τη συνέλευση στην Καμαρίνα – Έχουμε ξεκάθαρη πρόταση για τις ΑΠΕ”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...