Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:05

Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Πρέβεζας

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας στις 15 Ιουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών του νέου χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Η παρούσα μελέτη αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση έτοιμου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του σταδίου “ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ” ενώ προβλέπεται και η διαμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με αντικατάσταση του υπάρχοντος χλοοτάπητα συνολικού εμβαδού 8.300 τ.μ.

Στη μελέτη συμπεριλαμβάνεται:

  1. η αφαίρεση του υφιστάμενου χλοοτάπητα στο σύνολό του με ειδικό μηχάνημα, η ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιονδήποτε ανωμαλιών και μικρών υψομετρικών διαφορών με ειδικά μηχανήματα,
  2. η προμήθεια νέου έτοιμου προκαλλιεργημένου φυσικού χλοοτάπητα, η μεταφορά του και η τοποθέτησή του με όλες τις απαιτούμενες εργασίες, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
  3. η προμήθεια έτοιμου προκαλλιεργημένου υβριδικού χλοοτάπητα, η μεταφορά του και η τοποθέτησή του με όλες τις απαιτούμενες εργασίες, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Η επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση της ανωτέρω εργασίας θα πραγματοποιηθεί μετά τη διεξαγωγή ανοιχτού διεθνή, (κάτω των ορίων), ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Μέγιστος χρόνος παράδοσης τις προμήθειας στις εγκαταστάσεις του Δήμου ορίζεται σε εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Πανελλήνιο Τουρνουά PETANQUE στις 23,24 & 25 Ιουλίου

Επόμενο Άρθρο

Κοροναϊός: 2.562 νέα κρούσματα και 7 θάνατοι – Στους 124 οι διασωληνωμένοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...