Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:33

Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα της Foppen-Olympic – Γιορτή για τους εργαζόμενους ετοίμασε η εταιρεία (φωτογραφίες-βίντεο)

Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα της Foppen-Olympic το πρωΐ της Παρασκευής, παρουσία φορέων, επίσημων καλεσμένων και όλων των εργαζομένων, αφού οι εργασίες για την ημέρα αυτή είχαν διακοπή.

Το καλωσόρισμα έκανε η Γενική Διευθύντρια της Ολυμπιακής Βίκη Νίκου, η οποία υποδέχθηκε τόσο στελέχη της εταιρίας, όσο και τους επίσημους φορείς, ξεκινώντας με μία ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις.Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι, από τους νέους υπερσύγχρονους χώρους, οι οποίοι ήδη έχουν κάνει την εταιρία να αυξάνει καθημερινά τον όγκο παραγωγής της.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις προς την κα Νίκου, η οποία για ακόμη μία φορά στάθηκε το ύψος των περιστάσεων ως μια εξαιρετική οικοδέσποινα.

Μαζί με την Γενική Διευθύντρια της Ολυμπιακής ήταν ακόμη ο  Διευθύνων σύμβουλος Andre van der Padt, ο Επιχειρησιακός διευθυντής της Foppen και Ολυμπιακής Frank Vernooiij και ο Εμπορικός Διευθυντής Hilton food Matt Lee. Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους της νέας πτέρυγας και είδαν όλη την διαδικασία από την αρχή, ενώ στο τέλος στην αίθουσα συσκέψεων άκουσαν την ιστορία και την πορεία της εταιρείας από την αρχή έως και σήμερα.

Σημαντικός συνεργάτης για την Fopper-Olympic, όπως ανέφεραν όλοι, ο ιδιοκτήτης της κατασκευάστριας εταιρείας, Tzimas Constructions SA, Άρης Τζίμας με τους συνεργάτες του, οι οποίοι μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν τις εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας, η οποία είναι λειτουργική τους τελευταίους μήνες, ανεβάζοντας την παραγωγή κατακόρυφα.

Αμέσως μετά στον προαύλιο χώρο πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της κορδέλας για τη νέα πτέρυγα, ενώ ακολούθησαν οι ομιλίες της κα Νίκου και τον κ.κ. Andre van der Padt, Frank Vernooiij kai Matt Lee. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορούς και γλέντι, αφού η εταιρεία είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο Catering με πλούσιο εδέσματα, και γλυκά.

 

Πρώτοι διευθυντές της Foppen στην Πρέβεζα

Οι πρώτοι διευθυντές της εταιρίας Foppen που ήρθε στην Πρέβεζα πριν από 20 περίπου χρόνια ήταν οι Γρηγόριος και Δήμητρα Νίκου (γονείς της σημερινής Γενικής Διευθύντριας Βίκης Νίκου), οι οποίοι είχαν γνωριμία με τον Ιδιοκτήτη της Foppen.

Το εργοστάσιο ξεκίνησε για μία δεκαετία τουλάχιστον να στεγάζεται σε ενοικιασμένους χώρους και να εργάζονται τότε 45 εργαζόμενοι.

Σήμερα η επιχείρηση απαριθμεί περίπου 350 εργαζόμενους και είναι η μεγαλύτερη στο νομό Πρέβεζας με τις προθέσεις της εταιρίας να είναι ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός εργαζομένων.

Να σημειώσουμε τέλος ότι τον δήμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, ενώ παρευρέθησαν ακόμη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Μπούρης καθώς επίσης και το μέλος Αγγελική Κωνσταντινίδη, ο ιδιοκτήτης της κατασκευάστριας εταιρείας  Άρης Τζίμας, ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, ο διοικητής της Π.Υ. Γιώργος Γκούμας, ο πολιτικός μηχανικός, Ανδρέας Αναστασόπουλος και ο πρώην προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Πρέβεζας Δημήτρης Κώτση.

Η κάμερα του onprevezanews.gr βρέθηκε στα εγκαίνια και κατέγραψε με εικόνες την όμορφη αυτή εκδήλωση.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Πρέβεζα η 1η Γενική Συνέλευση Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπυρόσβεσης Πυρόσβεσης

Επόμενο Άρθρο

Το πυροβολείο της Βρυσούλας: Έφτασε ο κόμπος στο χτένι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...