Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:27

Δύο οικογένειες καθάρισαν εθελοντικά το λιμανάκι του Παντοκράτορα (φωτογραφίες)

Μία εντελώς διαφορετική εικόνα από εκείνη που υπήρχε για 3 ημέρες, παρουσιάζει το λιμανάκι του Παντοκράτορα από το απόγευμα της Δευτέρας και αυτό χάρη στις εθελοντικές προσπάθειες δύο οικογενειών από την Πρέβεζα.

Το πρωΐ της Δευτέρας το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Πρέβεζας, απομάκρυνε από το πλακόστρωτο τα αποκαϊδια από τους κάδους απορριμάτων που έκαψαν άγνωστοι και έριξαν νερό.

Το απόγευμα όμως δύο οικογένειες προχώρησαν στον εθελοντικό καθαρισμό όλου του χώρου, απομακρύνοντας σκουπίδια δίνοντας στο λιμανάκι του Παντοκράτορα την εικόνα που του αξίζει.

Πρόκειται για την οικογένεια του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα, και την οικογένεια του μέλους του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας Δημήτρη Γκόλια.

Την συγκεκριμένη εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού του χώρου, οι δύο αυτές οικογένειες δε την κάνουν για πρώτη, φορά.

Μάλιστα την προσπάθεια αυτή αγκάλιασαν και περαστικοί που επισκέφτηκαν εκείνη την ώρα το λιμανάκι και έμειναν προκειμένου να βοηθήσουν.

Στο τέλος η προσπάθεια αυτή ανταμείφθηκε, αφού το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και πλέον το λιμανάκι είναι έτοιμο να δεχθεί τους επισκέπτες που βρίσκουν σε αυτό ώρες ξεγνοιασιάς.

Ας ελπίσουμε αυτή η εικόνα να παραμείνει και να μην έχουμε παρόμοια περιστατικά βανδαλισμών…

Προηγούμενο Άρθρο

Lockdown: «Στρώνει τραπέζι» στις 12 Απριλίου η εστίαση με νέους κανόνες

Επόμενο Άρθρο

Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021: Τοποθέτησε πίνακες σε σημεία της πόλης με μορφές Ηρώων του 1821

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...