Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 12:48

Δυνατές υποψηφιότητες για το τοπικό συμβούλιο του Μύτικα από τον ”Δήμο της καρδιάς μας”

Ο Τίμος Μπέλλος εντάχθηκε στην ομάδα του ”Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο στις εκλογές του Οκτωβρίου και δηλώνει παρών στο ψηφοδέλτιο για την Τ.Κ. Μύτικα.
Μάλιστα ο ίδιος με προσωπική του ανάρτησή στο facebook δηλώνει πανέτοιμος να προσφέρει στην τοπική Κοινωνία του Μύτικα με όλες του τις δυνάμεις, ενώ σε περίπτωση εκλογής του στη θέση του προέδρου, όλη η αντιμισθία θα δίνεται στην Κοινότητα, προκειμένου να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις.
Δείτε την ανάρτηση:
”Όπως γνωρίζετε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετέχω και εγώ ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα του Μύτικα με τον συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο.
Και αυτό διότι θέλω να προσφέρω και εγώ από τη πλευρά μου στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στην κοινότητα του Μύτικα.
Βασική μου επιδίωξη είναι η ανάπτυξη του Μύτικα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη του σκοπού αυτού που γνωρίζω ότι αποτελεί προτεραιότητα για όλους τους κατοίκους του Μύτικα.
Έτσι λοιπόν ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας προκειμένου μαζί να οδηγήσουμε τον τόπο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει.
Τέλος, θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως σε περίπτωση εκλογής μου στη θέση του Προέδρου του Μύτικα η μηνιαία αμοιβή που θα εισπράττω θα διατίθεται στο ταμείο της κοινότητας για διάφορες δράσεις. Και αυτό θα ισχύει για όλη τη θητεία.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Τιμολέων Μπέλλος του Αχιλλέα”
Προηγούμενο Άρθρο

Ακρίβεια: Πότε έρχονται Market Pass και Youth Pass – Προ των πυλών μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά

Επόμενο Άρθρο

Ευχετήριο μήνυμα του Σπύρου Ριζόπουλου για τον Δεκαπενταύγουστο (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...