Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 19:58

Δυναμική παρουσία επιχειρήσεων από το νομό Πρέβεζας στην Food Expo 2023 (video-pics)

Δυναμική είναι και φέτος η παρουσία επιχειρησέων από το νομό Πρέβεζας στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη που άνοιξε τις πύλες της στις 18 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου 2023.

Οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας αποδέχθηκαν την προσκληση της Περιφερείας Ηπείρου προκειμένου να ενταχθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης.

Στις πρώτες δύο ημέρες χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της περιφέρειας και γεύτηκαν προϊόντα της Ηπειρωτικής Γης.

Η FOOD EXPO αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να προωθήσει τα προϊόντα της σε χιλιάδες αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω Β2Β και όχι μόνο συναντήσεων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Στην έκθεση συμμετέχουν φέτος πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά από 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες.

Η Περιφέρεια Ηπείρου έτσι συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση καλύπτοντας όλα τα έξοδα του περιπτέρου, στο οποίο υπάρχουν δεκάδες Ηπειρωτικές επιχειρήσεις.

Την FOOD EXPO  2023 επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ τις επιχειρήσεις του νομού Πρέβεζας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης και δεκάδες επιχειρηματίες της περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “Η σκοτεινή πλευρά της καρδιάς/ Εlladooscurodelcorazon”

Επόμενο Άρθρο

Το ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει για τους στόχους της “απελευθέρωσης” της ενέργειας και της “Πράσινης μετάβασης”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...