Δράσεις προβολής για την προσέλκυση νέων αγορών τουριστών από τον Δήμο Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Δράσεις που στόχο έχουν να προβάλλουν και να αναδείξουν την Πρέβεζα ως διεθνή τουριστικό προορισμό περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023 Δήμου Πρέβεζας, το οποίο εκπονήθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην μετά κορονοϊού εποχή θα γίνει δυναμική προβολή της Πρέβεζας ως ασφαλούς, προσβάσιμου και οικογενειακού προορισμού που παρέχει πολλές δυνατότητες και συνδυασμούς δράσεων για τον επισκέπτη.

Πέραν των ενεργειών προώθησης που εφαρμόζονται κάθε χρόνο φέτος θα δοθεί έμφαση στην προώθηση της γαστρονομίας και του οικοτουρισμού αλλά και η αξιοποίηση του προγράμματος Διασυνορικής Συνεργασίας Interreg Ελλάδας-Αλβανίας έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια “γέφυρα” συνεργασίας με τη γείτονα χώρα και την προβολή εκδηλώσεων και δράσεων εκδηλώσεις και δράσεις.

O Δήμος Πρέβεζας επίσης θα συμμετέχει σε καινοτόμες δράσεις για την προώθηση του περιπατητικού, του θρησκευτικού και του πολιτιστικού τουρισμού, ενώ θα δώσει και ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίση της ψηφιακής τεχνολογίας προσελκύοντας νέες αγορές επισκεπτών και επιμηκύνοντας την τουριστική περίοδο.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπάλλας και Ξιούρας στο Ράδιο Πρέβεζα 93: Η πορεία της Νικόπολης, οι στόχοι και η National League 2 (video)

Οι πρωταγωνιστές της ομάδας μπάσκετ της Νικόπολης – Il...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (25 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου 2026)

ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ο γερο-βοσκός ανακάθισε στο...