Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 15:43

Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας “Το Δικηγορικό Σώμα στάθηκε απέναντι ΄΄στην Χρυσή Αυγή΄΄

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας:

Ως Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας,

προσυπογράφουμε τη χθεσινή ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων  των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, για την απόφαση του Εφετείου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το Δικηγορικό Σώμα στάθηκε απέναντι ΄΄στην Χρυσή Αυγή΄΄  και ουδέποτε την αντιμετώπισε ως κόμμα  του Συνταγματικού Τόξου. Τα  θεσμικά όργανα των Δικηγόρων, ακολουθώντας την πάγια θέση να μην παρεμβαίνουν σε εκκρεμείς δίκες, δεν είχαν προβεί σε καμία τοποθέτηση σχετικά με την εξέλιξη της δίκης, που αποτελούσε αποκλειστικό έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη, αφουγκραζόμενη την Κοινωνία και τις Κοινωνικές  περιστάσεις, ήλθε με την χθεσινή ιστορική απόφαση, να επιβεβαιώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, με την ισχύ μίας ποινικής απόφασης, τον εγκληματικό χαρακτήρα  της οργάνωσης αυτής, που είχε ενδυθεί τον Κοινοβουλευτικό μανδύα και να δικαιώσει εκείνους που αντιστάθηκαν σθεναρά στη δράση της.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες και τους Δικηγόρους,  σε διαρκή δημοκρατική εγρήγορση, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά στο μέλλον τέτοιου είδους μορφώματα.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Θωμάς Γεωργίου                                                   Γεώργιος Παπαδημητρίου

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανανέωση Συνεργασίας με Βασιλειάδη Αλέξανδρο !!!!! Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Αναρτήθηκε η πρόσκληση για την «Ενίσχυση Μικρών – Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Στράτος Ιωάννου: ” Η Π.Ε Πρέβεζα είναι έτοιμη, έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την πρόληψη των αντιπλημμυρικών φαινομένων”

Πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη η Συνεδρίαση του Περιφερειακού  Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου […]