Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 9:45

Δημοτικό Σχολείο Καναλίου – Κατάληψη στο σχολικό κτίριο στις 30 Οκτωβρίου – Ζητούν την ηλεκτροδότηση του

Σας ενημερώνουμε ότι σε κατάληψη του Δημοτικού Σχολείου Καναλιού θα προχωρήσει το πρωί της Δευτέρας, 30 Οκτωβρίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εγκαταστάσεις του νέου σχολείου. Είναι χρέος μας να στηρίξουμε το σχολείο των παιδιών μας. Παραδόθηκε ένα κτίριο από την Περιφέρεια Ηπείρου χωρίς ρεύμα και αποχέτευση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Η Περιφέρεια ορίζει σαν υπεύθυνο για την ηλεκτροδότηση του κτιρίου το Δήμο Πρέβεζας. Η δημοτική αρχή, γνωρίζοντας από τις αρχές του χρόνου για την υποχρέωση της ηλεκτροδότησης του σχολείου ολιγώρησε. Μετά από επαφές που είχαμε με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο της περιοχής του Καναλίου, μας ενημέρωσαν πως έγιναν κάποιες λάθος ενέργειες σχετικά με την ηλεκτροδότηση. Ο ίδιος ο Δήμαρχος, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, μας εγγυήθηκε ότι σε πολύ σύντομο διάστημα θα είχαν τη δυνατότητα τα παιδιά μας να μπούνε στο νέο κτίριο του σχολείου.

Σήμερα, τέλη Οκτωβρίου, τα παιδιά μας συνεχίζουν να κάνουν μάθημα σε ακατάλληλες αίθουσες όπου από τα παράθυρα μπαίνουν νερά αλλά και σε κοντέινερ. Επιπλέον χρησιμοποιούν μία αίθουσα του Νηπιαγωγείου, με αποτέλεσμα οι 26 μαθητές του να στοιβάζονται σε μία αίθουσα αντί να χωριστούν σε 2 τμήματα. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει γραφειοκρατία και κάναμε υπομονή αλλά την αδιαφορία δεν μπορούμε να την καταλάβουμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ.

Τα παιδιά μας δεν είναι κόστος, είναι το μέλλον.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείο Καναλίου

Προηγούμενο Άρθρο

Θρίλερ με τις επανακαταμετρήσεις για τον Δήμο Πρέβεζας – Πότε γίνεται η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ

Επόμενο Άρθρο

Ρομαντικό τοπίο στην οδό Παργινόσκαλας στον Παντοκράτορα – Μπορεί να κάηκαν οι λάμπες έχουν όμως το φεγγάρι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...