Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:37

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Τι γίνεται με την εκβάθυνση και τις πλωτές εξέδρες” (video)

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην μέλος του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, βρέθηεκ στην συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου το πρωΐ της Παρασκευής, προκειμένου να θέσει ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την εκβάθυνση του λιμανιού, αλλά και τις πλωτές εξέδρες, έργα τα οποία είχαν ξεκινήσει από τον ίδιο.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης ρώτησε τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου γιατί δεν συνεχίζονται τα έργα, όπως πίλαρ για ρεύμα και νερό, καθώς και γιατί δεν προχωρά το θέμα των πλωτών εξέδρων, αφού ο ίδιος είχε στείλει στο υπουργείο το σχετικό σχεδιάγραμμα.

”Υπάρχουν εταιρίες που θέλουν να τοποθετήσουν πλωτές εξέδρες με έξοδα δικά τους για χρήση 12 ετών. Είναι έσοδα τα οποία δυστυχώς χάνονται” είπε ο ίδιος.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας και Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Νίκος Γεωργάκος απάντησε στον Δημήτρη Καραμανίδης, λέγοντας ότι το Λιμενικό Ταμείο έχει έρθει ήδη σε επαφή με εταιρίες που ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν πλωτές εξέδρες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι απλό.

”Φέτος θα παραμείνει ως έχει η κατάσταση. Όμως εμείς θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά και πως θα γίνει η χρήση τους” κατέληξε, ενώ ανέφερε ότι θα τοποθετηθούν νέοι λαμπτήρες LED σε σημεία που υπάρχει πρόβλημα όπως και πίλαρ όπου λείπουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε: Διεκδικεί 9 εκατομμύρια ευρώ από το Λιμενικό Ταμείο για διαφυγόντα κέρδη (video)

Επόμενο Άρθρο

Παρουσιάστηκε ο χώρος δημιουργίας του υδατοδρομίου στην Πρέβεζα (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...