Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 1:52

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Ξεκάθαρος για τις δικές του κινήσεις για το Κολυμβητήριο” – (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, σε μία από τις ελάχιστες φορές που ανεβαίνει στο βήμα, αναφέρθηκε στις δικές του κινήσεις που έχει κάνει σχετικά με το Κολυμβητήριο.

”Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοθηρικούς λόγους και -ψηφαλάκια- έδωσε 290.000 ευρώ στην τότε διοίκηση του Δήμου για τα έργα στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας” είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή η έκφραση του Δημήτρη Καραμανίδη ήταν η αιτία ο σύμβουλος του Δημοτικού Συνδυασμού ”Στροφή στο Μέλλον” Βασίλης Κωστούλας, να σηκωθεί και να αποχωρήσει από την αίθουσα, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Αυτά δεν είναι για εδώ μέσα, που λες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφαλάκια. Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που πέρασαν δύο χρόνια και δεν έχετε κάνει τίποτα. 300.000 τα θάψατε δύο χρόνια… τα χάσατε”.

Συνέχισε ωστόσο ο Δημήτρης Καραμανίδης να αναφέρεται στην σύμβαση που είχε υπογραφθεί και είχε διάρκεια 16 μηνών.

”Στην αυτοψία που κάναμε, παρατηρήσαμε σοβαρά προβλήματα στο υπέδαφος. Αν ξεκινούσαμε εργασίες τα χρήματα θα πηγαίνανε για πέταμα. Υπήρχαν στην τεχνική μελέτη, υλικά τα οποία έχουν καταργηθεί και δεν υπάρχουν σήμερα. Έχω μιλήσει με όλους τους ναυτικούς συλλόγους. Έχουμε φτιάξει πλέον έναν φάκελο πιο ολοκληρωμένο και με υλικά που θα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του έργου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκος Γεωργάκος: ”Θα υπογράψουμε νέα σύμβαση για το Κολυμβητήριο με 500.000 ευρώ”

Επόμενο Άρθρο

Χρήστος Μπαϊλης προς Νίκο Γεωργάκο: ”Κάνετε φωτογραφικές αναθέσεις έργων” – (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και του Δημάρχου Πρέβεζας στα πλαίσια υλοποίησης του εγκεκριμένου έργου OPEN MALL

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/06/2020 στο Επιμελητήριο Πρέβεζας στα […]