Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 13:58

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Δηλώνω παρών και θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για την παραμονή του τμήματος στην Πρέβεζα”

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καραμανίδης, δηλώνει παρών και στήριξη σε ότι περνάει από το χέρι του για την παραμονή του τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Από εχθές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά, με την απόφαση της συγκλήτου για την απομάκρυνση του πανεπιστημιακού τμήματος από την Πρέβεζα. Με δεδομένο ότι το συμβούλιο της σχολής είχε πάρει την απόφαση για απομάκρυνση, ήταν αναμενόμενο ότι η σύγκλητος θα συναινούσε.

Τίποτα δεν είναι οριστικό και καμιά μαύρη σελίδα δεν έχει γραφτεί για τον τόπο.

Ας είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις όχι μόνο την παραμονή του τμήματος στην Πρέβεζα αλλά και την ενδυνάμωση του και με δεύτερο τμήμα.

Αγωνίστηκα για την συγκεκριμένη σχολή από τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια για την δημιουργία των νέων κτιρίων, για την ανάπτυξη της σχολής και την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.

Θα συνιστούσα ψυχραιμία γιατί χάθηκε μόνο μία μάχη και όχι ο πόλεμος.

Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε με όσα όπλα διαθέτει ο καθένας.

Δηλώνω παρών και θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για την παραμονή του τμήματος στην Πρέβεζα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο: 20 Φεβ. – 26 Φεβ 2022

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (6): Ο Mr. President που ”έριξε” στάχτη στα μάτια των Πρεβεζάνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...