Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 20:21

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Δεν θα δεχόμουν να παζαρέψω με ανταλλάγματα τις αρχές τις θέσεις και τις αξίες μου (βίντεο)

Η είδηση της ανεξαρτητοποίησης του Δημήτρη Καραμανίδη θα λέγαμε ότι ήταν μονόδρομος για τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καραμανίδη, ο οποίος από το βήμα της αίθουσας, ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

«Θέλω να σας κάνω γνωστό πως από σήμερα αποχωρώ από την παράταξη «Δήμος της Καρδιάς μας» και παραμένω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν να παζαρέψω με ανταλλάγματα τις θέσεις, τις αρχές  και τις αξίες μου.

Δηλώνω προς τους συμπολίτες μου, οι οποίοι πριν τρία περίπου χρόνια με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο ότι θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου απέναντί τους και θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο, για το καλό, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.  Άλλωστε ουδείς αναντικατάστατος.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μου είχαμε αυτά τα δυόμιση χρόνια, και επίσης να ευχηθώ στον νέο πρόεδρο καλή θητεία και σε όλους εμάς καλή δύναμη για το καλό του τόπου μας».

Ωστόσο για να οδηγηθεί ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της σημερινής δημοτικής αρχής να δηλώνει πλέον ανεξάρτητος, υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο, που φυσικά δεν είναι η ώρα για να γίνει μία τέτοια ανάλυση.

Ακούστηκαν πολλά, περί ανταλλάγματος θέσεων με τον ίδιο τον Δημήτρη Καραμανίδη να δίνει την απάντησή του από το βήμα:

”Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν να παζαρέψω με ανταλλάγματα τις θέσεις, τις αρχές  και τις αξίες μου”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Τα νέα μέλη στην Οικονομική Επιτροπή και Ποιότητα Ζωής

Επόμενο Άρθρο

Αθηνά Κωνσταντάκη:”Δεν είμαι πολιτικός, ούτε θα γίνω, είμαι όμως πολιτικό ον και θα συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...