Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:38

Δημήτρης Γκόλιας: ”Συνεχίζω να προσφέρω στον συνάνθρωπο…” (βίντεο)

Στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης ο τοπικός σύμβουλος Πρέβεζας Δημήτρης Γκόλιας, για την περιπέτεια υγείας που πέρασε εκείνος και η οικογένειά του με τον κορονοϊό, αλλά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

”Ο κορονοϊός μας χτύπησε την πόρτα, πρώτα εμένα και στην συνέχεια όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Ευτυχώς χάρη στις συμβουλές των γιατρών τόσο εγώ που ανήκω και σε ευπαθή ομάδα, όσα και η σύζυγος και τα παιδιά μας είμαστε καλά. Το ξεπεράσαμε. Δεν είναι κάτι που λένε ορισμένοι μια απλή γρίπη. Πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα και κάθε τι που λένε οι ειδικοί, προκειμένου να προστατευτούμε. Ακόμη και εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν. Μην ακούμε ότι με το εμβόλιο κανείς δεν παθαίνει κάτι. Απλά το εμβόλιο μας προστατεύει από σοβαρή νόσηση” είπε ο Δημήτρης Γκόλιας.

Ο τοπικός σύμβουλος δεν ξέχασε για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσει τους γιατρούς οι οποίοι τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα, χωρίς ουσιαστικά να του αφήσει οτιδήποτε θέμα, ενώ ο ίδιος έπειτα από την συμβουλή των γιατρών, καθώς είναι και σε ευπαθή ομάδα, δέχθηκε να λάβει μονοκλωνικά αντισώματα στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Στην συνέχεια και απατώντας σε ερωτήσεις μίλησε για τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Ανατροπή, Βαγγέλη Ροπόκη, με την ”σημαία” του οποίου κατέβηκε ο ίδιος υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο του Δήμου Πρέβεζας, όπου και εκλέχθηκε.

Μίλησε για την αποχώρηση σε επίπεδο συνεργασίας, μεταξύ Δημοτικής Ανατροπής και Δήμου της Καρδιάς μας και πως τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Ζέρβας, σημερινός πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ θα πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

”Πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, περισσότερο ο Φώτης Ζέρβας, ο οποίος και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα στην Δημοτική Επιχείρηση. Πρέπει να την ολοκληρώσει” είπε στην συνέχεια.

Ο Δημήτρης Γκόλιας αναφέρθηκε και στις δύο αποχωρήσεις από τον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιάς μας”  Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνά Κωνσταντάκη, μιλώντας μόνο με θετικά λόγια, αφού και με τους δύο όπως είπε συνεργάστηκε και έχει τις καλύτερες εικόνες.

”Τόσο ο Δημήτρης Καρμανίδης, όσο και η Αθηνά Κωνσταντάκη, προσέφεραν ο καθένας από την δική του πλευρά στην Πρέβεζα. Τώρα τι μεσολάβησε και πήραν αυτή την απόφαση δε το γνωρίζω καθώς δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους δύο, αφού ήμουν σε καραντίνα” κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Χρήστος Ματσίρας: Αναλαμβάνει Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Γρηγόρης Κουμπής: ”Νέες άδειες παραγωγών για την Λαϊκή αγορά έως τέλος του μήνα οι αιτήσεις” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

«Αποταμιεύοντας αξίες» στην «οικία Αθανασιάδη»- Πρωτότυπη δράσης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας με την αρωγή του Δήμου Πρέβεζας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις εορτασμού […]