Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 7:43

Δηλώσεις Περιφερειάρχη για τους οδικούς άξονες της Π.Ε. Πρέβεζας

«Δεν δέχομαι ότι σε ένα κράτος δεν υπάρχει συνέχεια», τόνισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το μέλλον των οδικών αξόνων Ιόνιας Οδού- Πρέβεζα και Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (Μεσοπόταμος- Λούτσα).  

Ο Περιφερειάρχης  εξήγησε  ότι για τους δύο οδικούς άξονες, οι οποίοι όπως και το Ιωάννινα – Κακαβιά είχαν μείνει για πάρα πολλά χρόνια στάσιμοι, υπήρχαν συνεννοήσεις με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Στο πλαίσιο αυτό- συνέχισε –  κατασκευάζονται οι οδικοί κόμβοι μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και «προκαλούν δυσφορία τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες» από τον Υφυπουργό Υποδομών,  (ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα για να αποσαφηνιστούν όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει).

Ο Περιφερειάρχης, απαντώντας σε ερώτηση για τον οδικό άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά, τόνισε ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι διασφαλισμένη. «Κάθε έργο στην αρχή το βάζουμε σε Εθνικούς πόρους και στη συνέχεια μόλις ανοίξει το ΕΣΠΑ μεταφέρεται εκεί», εξήγησε.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γρηγόρη Ζάκα

Επόμενο Άρθρο

Επιστολή του συλλόγου Εστίασης Πάργας και του Estiasigreece στον Πρωθυπουργό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...